Uz Daugavpils šosejas aizdegas auto ar spirtu; viens cilvēks gājis bojā

Uz Daugavpils šosejas pie Dzelmēm šorīt pēc avārijas aizdegusies automašīna un vairāki konteineri ar, iespējams, etilspirtu. Negadījumā ir viens bojāgājušais, un pašlaik šajā posmā ir daļēji bloķēta satiksme.

Valsts policija aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.9.45 avārijā bijušas iesaistītas divas automašīnas.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses sekretāre Inga Vetere aģentūrai LETA pastāstīja, ka Lielvārdes novada Jumpravas pagastā aizdegusies vieglā automašīna, kas atradās ceļa malā. Savukārt kravas auto ieripojis pļavā un apgāzies uz sāniem. No tā izkrituši plastmasas konteineri, no kuriem daži ir aizdegušies. Katrs konteiners ir tonnu smags.

Pēc sākotnējās informācijas, konteineros atradies lauksaimniecībai paredzēts etilspirts.

Notikuma vietā atrasts viens bojāgājušais. Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD), citu cietušo negadījumā nav. Pašlaik NMPD nav informācijas par bojāgājušā cilvēka vecumu un dzimumu.

Uz vietas strādā trīs autocisternas un desmit ugunsdzēsēji. Degšana pašlaik ir lokalizēta.

Par notikušo paziņots Valsts vides dienestam.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais