Pēc avārijas aizdegoties automašīnai, viena sieviete gājusi bojā un vēl viena cietusi

Vakar Gulbenes novada Daukstu pagastā, pēc ceļu satiksmes negadījuma aizdegoties automašīnai, gājusi bojā aptuveni 30 gadus veca sieviete, bet 50 gadus veca sieviete no tās pašas automašīnas guvusi apdegumus un nogādāta slimnīcā.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), negadījums notika vakar ap plkst.16.30 autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene 86.kilometrā, saduroties divām automašīnām. Cilvēki no otra spēkrata izkļuva pirms ugunsdzēsēju ierašanās.

Vidzemē ceturtdien notika vēl kāds nopietns ceļu satiksmes negadījums, pēc kura bija nepieciešama glābēju palīdzība. Madonas novada Kalsnavas pagastā ap plkst.18.20 sadūrās divas automašīnas. Vienu cilvēku VUGD darbinieki no spēkrata atbrīvoja, izmantojot hidrauliskos instrumentus.

Aizvadītajā diennaktī, no 31.oktobra plkst.6.30 līdz 1.novembra plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 42 izsaukumus - dzēsti 14 ugunsgrēki, veikti 25 glābšanas darbi, bet trīs izsaukumi izrādījušies maldinoši. Ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki, bet viens cietis.

Latvijā

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Dienvidkurzemes iecirkņa amatpersonas meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1953.gadā dzimušo Elenu Fedorovu, kura vakar, 19.septembrī ap pulksten 12.00 izgāja no savas dzīvesvietas Liepājā, Siļķu ielā un līdz šim brīdim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Svarīgākais