Dušā gūst ķermeņa apdegumus

Vakar mediķu aprūpē Kurzemē nonācis kāds 59 gadus vecs vīrietis, kurš, mazgājoties dušā, bija atgriezis vien karstā ūdens krānu, no kura uzreiz tecējis ļoti karsts ūdens, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Vīrietis applaucējis krūškurvi, plecus, muguru, tādēļ nogādāts slimnīcā.

Savukārt Latgalē palīdzība sniegta kādam 29 gadus vecam vīrietim, kurš, ceļot no plīts katlu ar sakarsētu šķidrumu, uzlējis to sev virsū, gūstot vēdera, krūškurvja un kāju apdegumus.

Latgalē vakar kājas applaucējusi arī kāda 86 gadus veca sieviete, kas darbojusies ar karstu ūdeni, bet 22 gadus vecs vīrietis applaucējis rokas.

Aizvadītajā diennaktī kopumā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes devās uz 1185 izsaukumiem, no tiem 182 gadījumos bijušas dažāda veida traumas.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.