Policija vērtēs aculiecinieka nofilmēto šoferu konfliktu uz Ulmaņa gatves

Valsts policija (VP) vērtēs gadījumu, kad divi automašīnu vadītāji pagājušajā svētdienā izvicinājuši dūres Rīgā, uz Ulmaņa gatves.

Tīmekļa vietnē "YouTube" kāds aculiecinieks ievietojis videomateriālu, kurā redzams, kā uz Ulmaņa gatves, pie Vaiņodes ielas un Valdeķu ielas, izcēlies kautiņš starp BMW un "Ford" markas automašīnu vadītājiem. Pēc kāda cita aculiecinieka iejaukšanās BMW vadītājs devās prom, bet otra spēkrata vadītājs nogūlās uz BMW motora pārsega. Tas gan netraucēja BMW šoferim uzņemt ātrumu un, spriežot pēc nofilmētā materiāla, arī kādu gabalu savu pretinieku "pavest".

"Bija tā, ka "Forda" vadītājs brauca pa savu joslu un BMW vadītājs gribēja pārkārtoties un ieskrēja "Fordam" sānā, nesaskaņu dēļ izcēlās kautiņš, bet nav zināms, kurš pacēla dūres," vietnē "YouTube" paskaidrojis videomateriāla ievietotājs.

Par šo gadījumu policijā informācija ir saņemta, un patlaban notiek konkrētā gadījuma izvērtēšana, aģentūrai LETA pastāstīja VP Sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāve Ance Rozīte. Pagaidām gan nav zināms, kādā aspektā policija šo konfliktu vērtēs.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais