PVD par pusmiljonu latu nomās 77 automašīnas

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) turpmākos trīs gadus par 550 559 latiem nomās 77 vieglās automašīnas, liecina ieraksts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kā biznesa portālu "Nozare.lv" informēja PVD pārstāve Anna Joffe, automobiļi galvenokārt tiks lietoti PVD 11 teritoriālajās struktūrvienībās, lai dienesta inspektori, veicot pārtikas aprites, kā arī dzīvnieku veselības un labturības pārbaudes, varētu nokļūt attiecīgajos objektos.

Iepirkums tika sadalīts četrās daļās, kurās kandidāti varēja piedalīties, iesniedzot savu piedāvājumu par visu apjomu vai tikai par kādu no daļām. Katrā iepirkuma daļā tiesības slēgt līgumu tika piešķirtas pretendentam, kura tehniskais piedāvājums atbilda iepirkumā izvirzītajām tehniskās specifikācijas prasībām un bija ar viszemāko cenu.

Attiecīgi pirmajā daļā 45 mašīnas par 267 672 latiem piegādās SIA "Pilna servisa līzings'', otrajā daļā vienu mašīnu par 8192 latiem - SIA "Transporent'', trešajā daļā piecas mašīnas par 68034 latiem piegādās SIA "GT autonoma'', bet ceturtajā daļā 26 mašīnas par 296 659 latiem - SIA "Transporent''. Visas iepirkumā minētās līgumu summas minētas bez pievienotās vērtības nodokļa par visu nomas periodu - 36 mēnešiem jeb trīs gadiem.

Latvijā

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Mediju politikas apakškomisijas sēdē otrdien, 1.oktobrī, deputāti spriedīs par sociālo tīklu vietņu ietekmi uz valsts ekonomiku, liecina apakškomisijas darba kārtība.

Svarīgākais