Rīgas centrā notriekta gājēja

Vakar Rīgas centrā automašīna notrieca kādu 73 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Gogoļa ielā 1973.gadā dzimis vīrietis, atpakaļgaitā vadot automašīnu "Renault", notrieca gājēju, 1940.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Bāriņu ielā, sadūrās automašīna "Chrysler", kuru vadīja 1956.gadā dzimis vīrietis, un autobuss "Solaris", kuru vadīja 1971.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cieta autobusa pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete, kura ar galvas traumu un sasitumiem nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēta 31 avārija, kurās cieta septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 11 bija autovadītāji, 11 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi cilvēki - četri autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais