Labdarības akcijā vāks ziemas apavus bērnunamu bērniem

Šodien Rīgas Baltijas Rotari klubs rīkos labdarības akciju - soļošanas maratonu "Sprīdītis", kuras laikā tiks vākti ziemas apavi bērnunamu bērniem un citiem, kam tie ir nepieciešami, aģentūru LETA informēja kluba pārstāvis Vinsents Makaris.

Lai varētu piedalīties soļošanas maratonā, cilvēkiem būs jāziedo vismaz viens jauns vai lietots rudens vai ziemas sezonas jebkura izmēra apavu pāris. Tomēr apavus varēs ziedot arī neatkarīgi no piedalīšanās maratonā. Tāpat maratonā varēs piedalīties arī par ziedojumiem, sākot no pieciem latiem.

Soļošanas maratona dalībniekus gaida dažādas balvas, bet pasākuma noslēgumā - lauku virtuve. Vairāk par labdarības akciju var uzzināt interneta lapā "fabrika.lv".

Labdarības akcijas ideja radusies, jo kluba biedri saskārušies ar situāciju, kad Latvijas laukos ir bērni, kas nevar nokļūt uz skolu aukstā laikā piemērotu apavu trūkuma dēļ.

Akcija norisināsies plkst.11 Rātslaukumā.

Latvijā

Ekonomikas ministrija (EK) saskaņošanai virzījusi rīkojuma projektu, kas paredz piešķirt 81 248 eiro Patērētāju tiesību aizsardzības centram (PTAC) par tūrisma operatora SIA "Fisom" ceļotāju repatriāciju, liecina informācija Tiesību aktu portālā.

Svarīgākais