Rīgā mikroautobusa un vieglās automašīnas avārijā cietuši vairāki cilvēki

Svētdien "Rīgas mikroautobusu satiksmes" jaunā mikroautobusa un vieglās automašīnas sadursmē cietuši vairāki cilvēki. Bijusi nepieciešama arī glābēju palīdzība, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Negadījums noticis Tēriņu un Robežu ielas krustojumā. Pēc sadursmes mikroautobuss nokritis 45 grādu leņķī uz sāniem.

Glābēji palīdzējuši no mikroautobusa izkļūt sešiem cilvēkiem un vēl viens cilvēks no tā izcelts. No vieglās automašīnas palīdzēts izkļūt tā vadītājam.

Pēc negadījuma četri cilvēki hospitalizēti.

Savukārt šorīt īsi pirms plkst.6 Jēkabpilī noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā notikusi apvidus automašīnas un mikroautobusa sadursme. Mikroautobusā iesprostoti divi cilvēki, bet automašīnā viens cilvēks. Glābēji ar hidrauliskajiem instrumentiem mēģina nelaimē nonākušos atbrīvot.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais