Nokrītot no kvadricikla, vīrietis lauzis vairākas ribas

Vakar Rīgā 34 gadus vecs vīrietis, nokrītot no kvadricikla, lauzis vairākas ribas, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Citviet reģionā divas sievietes, iespējams, saindējušās ar sēnēm. Abām sēņotājām - 49 gadus vecai un 28 gadus vecai - kļuvis slikti pēc pašu lasītu sēņu ēšanas un viņas nogādātas slimnīcā.

Tikmēr Zemgalē kāds 32 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā mēģinājis izšķirt divu suņu plūkšanos, bet viens no dzīvniekiem sakodis viņu kājā.

Savukārt kāds trīs gadus vecs Zemgales iedzīvotājs vakar guvis rokas un augšstilba apdegumus, apgāžot tējkannu ar karstu ūdeni.

Kopumā NMPD mediķi vakar saņēmuši 1179 izsaukumus, no kuriem 207 bijuši saistīti ar traumu gūšanu.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais