Rīgas pašvaldības policijas darbiniekus apdrošinās par 11 800 latiem

Rīgas pašvaldības policija izsludinājusi iepirkuma konkursu par darbinieku nelaimes gadījumu apdrošināšanu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētā informācija.

Paredzēts, ka gada laikā kopumā būs jāapdrošina 972 darbinieki, paredzamā līguma summa ir 11 800 lati. Paredzamais līguma izpildes laiks - viens gads.

Nelaimes gadījumu apdrošināšanas polises darbosies visā Eiropas Savienības teritorijā, nodrošinot tās darbību 24 stundas diennaktī.

Vienas personas nelaimes gadījumu apdrošināšanas programmai apdrošināšanas prēmija nebūs lielāka par 20 latiem gadā, taču iepirkuma konkursa pretendentam būs jānodrošina, ka minimālā gada apdrošinājuma summa nelaimes gadījumiem darbiniekam ir ne mazāka kā 3000 latu. No šīs summas apdrošinātajam tiek izmaksāta atlīdzība nelaimes gadījumu rezultātā, tai skaitā par kaulu lūzumiem un traumām.

Piedāvājumus iepirkuma konkursā var iesniegt Rīgas pašvaldības policijā, Rīgā, Lomonosova ielā 12a, 27.kabinetā, katru darba dienu no plkst.8.15 līdz 16.45 līdz 2013.gada 7.oktobra plkst.10

Rīgas pašvaldības policijas pilnvarotais apdrošināšanas brokeris ir SIA "Attollo Brokers". Brokera pienākumos ietilpst arī iepirkuma līgumu pārraudzīšana un apkalpošana, tajā skaitā policijas darbinieku konsultēšana par iepirkuma rezultātā iegādāto nelaimes gadījumu polišu izmantošanu, informācijas un dokumentu aprites nodrošināšana starp apdrošināšanas sabiedrību un policiju, un citi brokera pienākumi.

Latvijā

Aviokompānijas "airBaltic" pasažierei lidojuma laikā palicis slikti, bet pirmās palīdzības kastē bijušas vien pāris lietas. Viņai palīdzēja citu pasažieru iedotie medikamenti un palaimējās, ka viņu vidū bija ārste, stāsta LTV raidījums "Dienas Ziņas".

Svarīgākais