Traģiska autoavārija Zemgalē, gājis bojā vīrietis

Vakar Sērenes pagastā Zemgalē divu automašīnu sadursmē bojā gājis 1976.gadā dzimis vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ceļa posmā Sērene - Kalnieši ap plkst.20.30, kad automašīnu "Audi" un "Honda" sadursmē bojā gāja "Audi" vadītājs.

Ceļu satiksmes negadījumos vakar cietuši vēl astoņi cilvēki.

Ropažu novadā, braucot ar motociklu, no tā krita 1971.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas palaists mājās. Savukārt Rīgā, Jaunciema gatvē, kāds 1951.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Lada" atpakaļgaitā uzbrauca 1938.gadā dzimušai sievietei, kura no hospitalizācijas atteicās.

Tikmēr Bauskas un Ludviķa ielas krustojumā Rīgā vakar saskrējās automašīna "Volvo S80", kuru vadīja 1976.gadā dzimis vīrietis, un motocikls "Harley Davidson", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta motocikla vadītājs, kurš no hospitalizācijas atteicās.

Traumas ceļu satiksmes negadījumā Rīgā vakar guvis arī kāds 1990.gadā dzimis jaunietis, kurš nogādāts slimnīcā. Viņš savainojies divu automašīnu sadursmē Krišjāņa Valdemāra un Alojas ielas krustojumā. Līdzīgā negadījumā Mūkusalas ielā 73 cietusi 1959.gadā dzimusi pasažiere, kura nogādāta slimnīcā.

Savukārt Vidzemē, Valkas novada, Zvārtavas pagastā, apgāžoties traktoram, traumas guvis tā vadītājs - 1982.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais