Pēc smagās avārijas uz Vidzemes šosejas atjaunota satiksme

Atjaunota satiksme uz Vidzemes šosejas, kur šodien pie pagrieziena uz Raunu notikušas avārijas dēļ ceļš bija bloķēts."Latvijas Valsts ceļi" informē, ka satiksme autoceļa Rīga - Veclaicene106.kilometrā ir atjaunota.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu policijas iecirkņa priekšnieks Jānis Goba iepriekš informēja, ka sadursme notikusi starp smago automašīnu un vieglo automašīnu "Audi A4". Sadursmes rezultātā vieglā automašīna ir smagi sadragāta un tās vadītāju, 1985.gadā dzimušu vīrieti, ilgstoši nav bijis iespējams no transportlīdzekļa atbrīvot, taču neilgi pirms plkst.18 tas izdevies, un cietušais nogādāts ārstniecības iestādē Cēsīs.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure, pēc patlaban policijas rīcībā esošās informācijas, vieglās automašīnas vadītājs, visticamāk, nepārliecinājies par situāciju, iebraucis pretējās kustības joslā, kā rezultātā notikusi sadursme.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais