Lucavsalā un uz AB dambja plāno ierīkot videonovērošanas sistēmu

Rīgas domes Informācijas tehnoloģiju centrs izsludinājis iepirkuma konkursu par videonovērošanas sistēmas ierīkošanu Lucavsalā un uz AB dambja, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija.

Plānotā līgumcena ir 30 000 latu, un piedāvājumi iepirkuma konkursā jāiesniedz līdz šā gada 23.septembra plkst.10. Līguma izpildes laiks noteikts astoņas nedēļas no līguma parakstīšanas dienas.

Kā ziņots, Rīgas dome pirms aptuveni diviem gadiem sāka Lucavsalas ziemeļu daļas sakārtošanu, likvidējot neapsaimniekotos mazdārziņus un pussagruvušās dārza mājiņas, teritorija atbrīvota no sadzīves atkritumiem un būvgružiem. Izzāģēti bojātie koki, iesēts zāliens un izveidoti šķeldu celiņi.

Pēc tam parka labiekārtošanā ieguldīts vairāk nekā pusmiljons latu - iekārtoti bērnu rotaļu laukumi, uzstādītas vingrošanas iekārtas, izveidota pludmale, uzcelta glābšanas stacija, kā arī sadarbībā ar privātuzņēmējiem atvērta kafejnīca un veikborda parks.

Savukārt AB dambī par pusmiljonu latu ierīkots apgaismojums, atjaunots brauktuves un gājēju ietves asfaltbetona segums, ierīkoti soliņi un bērnu rotaļu laukumi.

Svarīgākais