Vecumnieku novadā notikusi smaga autoavārija ar cietušajiem

Pie Vecumniekiem uz kāda meža ceļa notikusi autoavārija, kurā cietuši septiņi cilvēki, to skaitā divgadīgs bērns, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Vieglā automašīna iebraukusi kokā, viena no cietušo stāvokli mediķi vērtē kā ļoti smagu, divu pieaugušo - kā smagu, gūtas nopietnas politraumas. Vienam no pieaugušajiem ir vieglākas traumas, cietis arī divgadīgs bērns, bet divas personas no mediķu palīdzības atteikušās, skaidroja Bukša.

Uz negadījuma vietu izbraukušas četras mediķu brigādes, jo bijis liels cietušo skaits. Divi no cietušajiem tiek vesti uz slimnīcu Rīgā.

Valsts policijas preses pārstāvis Dairis Anučins aģentūrai LETA pastāstīja, ka avarējusi esot automašīna "Audi" un negadījums noticis uz kāda meža ceļa.

Latvijā

Pēc tam, kad 26.augustā vairāki desmiti scientoloģijas piekritēju pieņēma lēmumu par draudzes dibināšanu, ir iesniegts pieteikums par draudzes "Scientology" reģistrāciju Reliģisko organizāciju un to iestāžu reģistrā, aģentūru LETA informēja draudzes pārstāve Inga Cironka.

Svarīgākais