Vidzemē no otrā stāva balkona izkritis jauns vīrietis

Vakar Vidzemē no otrā stāva balkona izkritis 24 gadus vecs vīrietis, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kā pastāstīja dienesta pārstāve Inga Vītola, vīrietis atpūties draugu kompānijā un bijis alkohola reibumā. Atrodoties uz balkona, viņš zaudējis līdzsvaru un nokritis no tā, salaužot vairākas ribas.

Tikmēr Kurzemē mediķi devušies palīdzēt piecus gadus vecam zēnam, kurš rotaļājies uz garāžas jumta un nokritis no tā, gūstot pēdas kaula lūzumu.

Savukārt Latgalē saņemts izsaukums pie četrus gadus vecas meitenes, kura guvusi smadzeņu satricinājumu, nokrītot no slidkalniņa. Bet citviet reģionā palīdzība sniegta 75 gadus vecai sievietei, kura dārza kopšanas laikā ar zāģi savainojusi roku.

Kopumā pagājušā diennaktī mediķi saņēmuši 1051 izsaukumu, no tiem 164 saistīti ar dažādām traumām.

Latvijā

Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) rosina Pārtikas un veterināro dienestu (PVD) pastiprināti pievērst uzmanību un operatīvi sniegt priekšlikumus patērētāju aizsardzības uzlabošanai, saņemot pakalpojumus no ēdienu piegādes uzņēmumiem, informē Zemkopības ministrijas (ZM) pārstāvji.

Svarīgākais