Valsts policija svinēs savu 91.gadadienu

Šā gada 5.decembrī Valsts policija svinēs savu 91.gadadienu. 4.decembrī, pulksten 11, Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā, Iekšlietu ministrijas kompleksa 6.korpusā notiks svinīga sanāksme, kas veltīta Valsts policijas 91.gadadienai.

Sanāksmē piedalīsies Valsts policijas darbinieki, kā arī Iekšlietu ministrijas un radniecīgo dienestu pārstāvji, kuriem tiks pasniegti apbalvojumi. Sanāksmes laikā iekšlietu ministre Linda Mūrniece pasniegs Ministru kabineta Atzinības rakstu, Ministru prezidenta pateicības rakstu un Iekšlietu ministrijas apbalvojumus - personīgos šaujamierošus, Iekšlietu ministrijas Goda rakstus, Pateicības. Valsts policijas priekšnieks Valdis Voins pasniegs Valsts policijas krūšu nozīmes ''Par cītību policijā'' un Valsts policijas Goda rakstus.

Uz svinīgo sanāksmi aicināti arī iepriekšējie Valsts policijas priekšnieki un viņu vietnieki.

4.decembrī, pulksten 10 Valsts policijas vadība un Iekšlietu ministre noliks ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Latvijā

Latvijā intensīvāk apkaros dažādas invazīvās sugas, un iedzīvotājus sodīs ne tikai par latvāņu nepļaušanu, bet arī par Spānijas kailgliemežiem. Tos kā pirmos plāno iekļaut Latvijas invazīvo sugu sarakstā, kas top Viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministrijā, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais