Rīgā automašīna notriec gājēju

Vakar Rīgā automašīna notrieca kādu 23 gadus vecu sievieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Augusta Deglava ielā 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Dacia", notrieca gājēju, 1990.gadā dzimušu sievieti, kura ar galvas traumu alkohola reibumā nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Hanzas ielā, 1973.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Kawasaki" nobrauca no ceļa un ietriecās žogā. Motociklists ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Gustava Zemgala gatvē, 1941.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Volvo" ar piekabi, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta transportlīdzekļa vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 34 avārijas, kurās cieta desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 23 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bija autovadītāji, 14 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.