"Rīgas ūdens" administratīvajā ēkā izdeguši 650 kvadrātmetri

© F64 Photo Agency

Ugunsdzēsējiem izdevies lokalizēt ugunsgrēku, kas šorīt bija izcēlies SIA "Rīgas ūdens" administratīvajā ēkā. Kopumā izdeguši 650 kvadrātmetri ēkas jumta un pārseguma.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses sekretāre Inga Vetere aģentūrai LETA pastāstīja, ka ugunsgrēku izdevies lokalizēt ap plkst.12.41. Kopumā izdedzis jumts 400 kvadrātmetru platībā un pārsegums starp otro stāvu un bēniņiem 250 kvadrātmetru platībā.

Joprojām notiek konstrukciju laušana un saliešana. Tāpat ugunsdzēsēji palīdz iznest no ēkas mantas.

Jau ziņots, ka ugunsgrēks SIA "Rīgas ūdens" administrācijas ēkā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 1, izcēlās ap plkst.10.

Notikuma vietā ieradās prāvi ugunsdzēsēju spēki - astoņas autocisternas, divi autopacēlāji un vienas autokāpnes. Kopumā ieradās 45 ugunsdzēsēji. Ugunsnelaime tika izsludināta par paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku.

"Rīgas ūdens" preses sekretārs Artūrs Mucenieks aģentūrai LETA pastāstīja, ka ugunsgrēka rezultātā cietušas dažu administratīvo darbinieku biroja mēbeles un personālie datori. Problēmām ar dokumentiem nevajadzētu rasties, jo visi dokumenti ir ieskanēti un glabājas serveros.

Šobrīd uzņēmuma administrācijas darbs nav paralizēts, un ugunsgrēks nav radījis ūdensapgādes, kanalizācijas vai komunikācijas problēmas. "Mums administrācija ir kādās piecās sešās ēkās pilsētas centrā," piebilda Mucenieks.

Degusī ēka ir bijusi apdrošināta.