Notiks žiguļu brauciens gar jūras piekrasti

© publicitātes foto

No 9. līdz 11.augustam maršrutā Ainaži-Rucava caur Rīgu dosies vesels pulks VAZ auto.

Žiguļi raisa dažādas emocijas - sākot no nostaļģijas līdz pat nicinošam smīnam. Tomēr ir ļaudis, kam VAZ ir sirdij tuvs un kas ar tiem braukā ja ne gluži ikdienā, tad tomēr diezgan regulāri gan, turklāt dara to ar patiesu prieku un lepnumu.

No 9. līdz 11.augustam risināsies Latvijas VAZ kluba www.vazi.lv rīkotais ikgadējais pasākums "VAZ vasara". Tā ietvaros notiks brauciens gar Latvijas jūras piekrasti maršrutā Ainaži-Rucava. Šobrīd paredzams, ka braucienā dosies vairāk nekā 20 VAZ auto.

Pasākuma sākums - 9.augustā plkst. 11.00 pie Ainažu Ugunsdzēsības muzeja.

9.augustā plkst. 13.00 VAZ parāde būs Salacgrīvas pilsētas svētkos.

Plkst. 16.00 žiguļi būs apskatāmi Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 88, veikala "Maxima XXX" autostāvvietā.

10.augustā plkst. 9.00 plānots izbraukt no Rojas, bet ap 10.00 - būt pie Kolkas raga. Ap 12.00 dalībnieki ieradīsies Ventspilī, bet plkst. 15.00 VAZ auto varēs apbrīnot Liepājā, stāvlaukumā pie Rietumu centra.

Pasākuma noslēgums paredzēts 11.augustā, Rudes (Liepājas rajons) kartinga trasē, kur notiks gan autovadītāju, gan viņu uzticamo automobiļu spēju pārbaude

Pasākuma mērķis ir pulcēt VAZ markas automašīnu īpašniekus, lai varētu tikties klātienē un apmainīties ar pieredzi, kā arī parādīt, ka automobiļi VAZ, kaut arī daudzu apsmieti un noniecināti, arī šodien ir gan pilnvērtīgi spēkrati, gan turklāt nu jau arī antīkas vērtības.

Šis pēc kārtas būs otrais šāda veida pasākums - pirmais notika 2012. gada 13.-15.jūlijā. Toreiz dalībnieki devās izbraucienā pa Vidzemi, apmeklējot daudz interesantu vietu.

Svarīgākais