Kāpēc arvien vairāk pacientu ceļo uz Lietuvu pēc All-on-4 zobu implantiem?

© Publicitātes foto

Zobu zaudēšana ir ne tikai estētiska problēma, bet tā arī būtiski ietekmē dzīves kvalitāti. Taču mūsdienu zobārstniecība piedāvā risinājumus, kas ir gan ātri, gan efektīvi. Viena no šādām metodēm ir All-on-4 implanti – progresīva tehnoloģija, kas ļauj pacientiem atgūt pilnvērtīgu smaidu un dzīves kvalitāti tikai dažu dienu laikā.

All-on-4 zobu implanti - kas tie ir?

All on 4 implanti ir modernākā zobu atjaunošanas metode, kas piedāvā efektīvu un ilgstošu risinājumu pacientiem, kas ir zaudējuši vairākus vai pat visus savus zobus. Šī metode ietver četru zobu implantu ievietošanu augšējā vai apakšējā žoklī, uz kuriem tiek uzstādīti pastāvīgi zobu tilti, kas aizvieto dabiskos zobus.

Publicitātes foto

Kāpēc pacienti izvēlās Lietuvu All-on-4 implantu procedūrai?

Kvalitatīva un pieejama zobārstniecība

Lietuva ir kļuvusi par populāru galamērķi zobārstniecības tūristiem no visas Eiropas, pateicoties augstajai kvalitātei un salīdzinoši zemajām izmaksām. Pēdējos gados Lietuvas zobārstniecības klīnikas ir ieguldījušas lielus līdzekļus modernās tehnoloģijās un ārstu apmācībā, nodrošinot, ka pacientiem tiek piedāvāti augstākie standarti zobārstniecības jomā.

Zemākas izmaksas

Viena no galvenajām priekšrocībām, kas piesaista pacientus Lietuvā, ir zemākās procedūru izmaksas salīdzinājumā ar citām Eiropas valstīm, piemēram, Vāciju, Apvienoto Karalisti vai Zviedriju. Turklāt zemākas apmešanās izmaksas un īss ceļošanas laiks no daudzām Eiropas valstīm padara Lietuvu par izdevīgu izvēli zobārstniecības procedūrām.

Augsti kvalificēti speciālisti

Lietuvas zobārsti un ķirurgi ir augsti kvalificēti profesionāļi ar plašu pieredzi All-on-4 implantu ievietošanā. Daudzi ir ieguvuši starptautisku izglītību un regulāri piedalās konferencēs.

Ātra un efektīva procedūra

Salīdzinot ar tradicionālajiem zobu implantiem, All-on-4 metode ļauj pacientam saņemt pilnīgu zobu aizvietojumu tikai 1-2 dienu laikā. Tas nozīmē, ka pacienti saņem konsultāciju, implantu ievietošanu un jauno zobu konstrukciju tikai dažu dienu laikā. Tas ir īpaši ērti pacientiem, kuri ceļo no ārvalstīm un vēlas minimizēt laiku, kas pavadīts ārstniecības procesā.

Zobārstniecības tūrisms Lietuvā - kā tas strādā?

Daudzas Lietuvas klīnikas piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu ārvalstu pacientiem, kas ietver ne tikai ārstēšanu, bet arī palīdzību ceļojuma un uzturēšanās organizēšanā. Klīnikas palīdz atrast labākās viesnīcas, organizēt transportu un nodrošina tulkošanas pakalpojumus, ja tas ir nepieciešams. Tas padara zobārstniecības tūrismu ļoti ērtu un pieejamu pacientiem no dažādām valstīm.

Publicitātes foto

All-on-4 implanti - revolūcija zobu atjaunošanā klīnikā “PAPADENT”

Zobārstniecības klīnika Lietuvā “PAPADENT” piedāvā All-on-4 risinājumus tiem, kuri ir zaudējuši visus zobus vai arī saskaras ar tik nopietnām zobu problēmām. Pateicoties jaunākajiem sasniegumiem stomatoloģijas jomā, All-on-4 tehnoloģija piedāvā ne tikai efektīvu ārstēšanu, bet arī izcilu cenas un kvalitātes attiecību.

All-on-4 implanti - priekšrocības

“PAPADENT” klīnikas speciālisti izceļ piecas galvenās priekšrocības, ko sniedz all on 4 implanti:

  1. Ilgtspējība un stabilitāte - implanti tiek ievietoti tādā veidā, lai tie būtu izturīgi pat lielu slodžu apstākļos. Turklāt All-on-4 implanti ir pilnībā fiksēti, tāpēc nav nepieciešama to izņemšana vai īpaša kopšana;

  2. Estētisks rezultāts - All-on-4 tehnoloģija ļauj atjaunot zobu rindu tā, ka vizuāli tos nav iespējams atšķirt no dabiskajiem zobiem;

  3. Mazākas izmaksas - nav nepieciešams zināt to, cik maksā 1 zoba implants. All-on-4 implantācija piedāvā ekonomiskāko risinājumu. Pacienti var sagaidīt līdz pat 40-60% zemākas izmaksas, jo šī metode neprasa papildu kaulu pieaudzēšanu;

  4. Ātrs rezultāts - All-on-4 tehnoloģija ļauj fiksēt jaunos zobus uzreiz pēc pirmās ķirurģiskās procedūras. Tas nozīmē, ka pēc 6 līdz 24 stundām pacients jau var izmantot jaunos zobus;

  5. Minimāla ķirurģiska iejaukšanās - tikai vienas vizītes laikā tiek veikta gan veco zobu izraušana, gan jauno implantu ievietošana.

Kā notiek All-on-4 implantācijas process?

Ārstēšana sākas ar pirmo konsultāciju, kuras laikā tiek veikta pilna mutes dobuma pārbaude, izmantojot rentgenu un 3D diagnostiku. Tas ļauj precīzi noteikt to, vai All-on-4 tehnoloģija ir piemērota konkrētajam pacientam. Ja pacientam tā ir piemērota, tad nākamais solis ir ķirurģiskā procedūra. Tajā laikā tiek izņemti bojātie zobi, ja tādi ir, un vienlaikus ievietoti četri implanti. Procedūra parasti ilgst no 1 līdz 2 stundām, atkarībā no pacienta stāvokļa.


Pēc implantu ievietošanas uz tiem tiek fiksēti pagaidu zobi, kas ļauj pacientam uzreiz izbaudīt jauno smaidu. Šī pagaidu protēze tiek izmantota līdz brīdim, kad implanti pilnībā integrējas ar kaulu. Pēc 3 līdz 6 mēnešiem, kad implanti ir pilnībā integrēti, pacientam tiek uzstādīti pastāvīgie zobi, kas izskatās un funkcionē tāpat kā dabīgie zobi.

Al on 4 implanti ir viens no efektīvākajiem un ātrākajiem risinājumiem pilna žokļa zobu atjaunošanā. Ienāciet mājas lapā www.dantugydytojas.lv, kur uzzināsiet to, cik maksā 1 zoba implants vai visa All-on-4 procedūra jau tagad!

Komercziņas

Vēl nesasnieguši pusmūžu, jau bieži izjūtam tādas nepatīkamas pazīmes kā rīta stīvums, locītavu sāpes, muskuļu vājums vai krampji, un neviļus rodas bažas: vai jaunība jau ir aiz kalniem? Patiesībā šie simptomi var būt gan jauniem, gan veciem un liecina tikai to, ka mūsu balsta un kustību aparāts ne tikai noveco, bet arī var ciest no dažādiem nelabvēlīgiem faktoriem. Par laimi, vairums no tiem ir novēršami!

Svarīgākais