Kādas budžeta klases ziemas riepas izvēlēties 2024. gadā?

© Riepugaraza.lv / Riepu garāža

Ja tavam auto šogad jāiegādājas ziemas riepas, šis ir labākais brīdis, kad to darīt. Riepu veikalu plaukti jau ir pilni, vairākiem modeļiem pieejamas patīkamas atlaides, un arī darbiniekiem ir brīvākas rokas, līdz ar to piegādes notiek bez aizķeršanās.

Bet ko darīt, ja gribi iegādāties jaunas ziemas riepas par draudzīgu cenu, taču nezini, kuru no visiem modeļiem izvēlēties? Šādā gadījumā esi nonācis pareizajā vietā - velti vien dažas minūtes sava laika un iepazīsties ar noderīgu informāciju!

Izvēle #1: iLink ziemas riepas

iLink zīmola riepas ražo viens no lielākajiem Ķīnas riepu ražotājiem, kas spēj nodrošināt labu ražošanas kvalitāti un līdz ar to - arī uzticamu un kvalitatīvu produkciju. iLink ziemas riepas noteikti ir labākais budžeta klases piedāvājums, ja skatāmies uz cenas un veiktspējas attiecību. Par zīmola kvalitāti un arī vērienu runā skaitļi - 1991. gadā dibinātais uzņēmums nodarbina 2500 darbiniekus, gadā saražojot 20 miljonus pasažieru auto riepu komplektu, kas tiek pārdotas 100+ valstīs visā pasaulē.

Pateicoties iLink nepārtrauktajām investīcijām un augstvērtīgajām ražošanas iekārtām, zīmols var piedāvāt nemitīgi uzlabotu produktu klāstu, kas izstrādāts, lai apmierinātu mūsdienu autovadītāju vajadzības, nodrošinot optimālu kvalitāti. Jāpiebilst, ka iLink ir arī aptuveni 4000 patentu. iLink ziemas riepas ir minamas kā laba alternatīva Sailun produkcijai, turklāt par ievērojami pievilcīgāku cenu. iLink riepas atsevišķos segmentos varbūt nedaudz zaudē Sailun, bet tik minimāli, ka vidējais autovadītājs, visticamāk, šīs atšķirības pat nejutīs.

Iecienītas iLink ziemas riepas vieglajiem auto:

  • iLink L-SNOW96;

  • iLink WINTER IL868;

  • iLink SNOWGRIPPER I

  • iLink SNOWGRIPPER II.

Izvēle #2: Sailun ziemas riepas

Nupat jau pieminējām Sailun kā līdzvērtīgu vai pat nedaudz augstākas klases konkurentu iLink zīmolam. Ar ko šī zīmola produkcija ir īpaša? Pirmkārt, vērā ņems ir fakts, ka tieši Sailun Ice Blazer Alpine+ ziemas riepas ir pirmās riepas, kas ražotas Ķīnā un ieguvušas augsti novērtēto Vācijas TÜV SÜD sertifikātu. Sailun arī saņēmis Premium Budget kvalitātes zīmi, kas tiek piešķirta ražotājiem, kuri izpilda 10 dažādas prasības, sākot ar nepieciešamību riepas testēt Eiropā un beidzot ar pozitīvu novērtējumu no pircēju puses.

Pašlaik Sailun ir 16. lielākais riepu ražotājs pasaulē, un par tām atzinīgus vārdus iespējams dzirdēt gan autobraucēju atsauksmēs, gan virknē prestižu riepu testu. Uz to, ka Sailun produkcija ir piemērota arī mūsu platuma grādos, norāda fakts, ka šī zīmola riepas iegādājas vairāk nekā 100 000 autovadītāji Latvijā. Ražotājs klientiem piedāvā plašu riepu klāstu dažādos izmēros, tāpēc piemērotu komplektu atradīs ikviens auto īpašnieks.

Iecienītas Sailun ziemas riepas vieglajiem auto:

  • Sailun Ice Blazer WST3;

  • Sailun Ice Blazer Alpine EVO 1;

  • Sailun Ice Blazer Alpine+

  • Sailun Ice Blazer Arctic;

  • Sailun Ice Blazer Arctic EVO;

  • Sailun Ice Blazer WSL2.

Izvēle #3: Tourador ziemas riepas

Tourador riepu ražotājs ir labi zināms daudzās valstīs, un pēc kvalitātes tas ir līdzvērtīgs Sailun riepām. Premium budžeta klases riepu zīmols, kas nāk no Ķīnas un ir īpaši pazīstams ar savu daudzveidīgo un kvalitatīvo ziemas riepu produkciju. Atsevišķi modeļi ir pielīdzināmi arī ievērojami dārgāku ražotāju riepām. Modeļu klāstā ir dažādu izmēru ziemas riepas gan vieglajiem auto (Skandināvijas un Eiropas tipa, kā arī ar radzēm), gan busiem un SUV automašīnām.

Iecienītas Tourador ziemas riepas vieglajiem auto:

  • Tourador Winter PRO TS1;

  • Tourador Winter PRO TSU1;

  • Tourador Winter PRO TSU2;

  • Tourador Winter PRO MAX;

  • Tourador Winter PRO TSV1;

  • Tourador Ice Star TSW1;

  • Tourador Winter PRO TSS1.

Kur iegādāties jaunas ziemas riepas par labām cenām un ar montāžu?

Riepugaraza.lv / Riepu garāža

Gan iLink, Sailun un Tourador, gan daudzu citu zīmolu ziemas riepas piedāvā Riepu garāža. Atrast automašīnai piemērotākās riepas palīdzēs gan ērtais meklēšanas filtrs, gan riepu izmēra katalogs, bet vajadzības gadījumā izsmeļošu konsultāciju sniegs uzņēmuma zinošie darbinieki uz vietas vai attālināti, zvanot uz telefona numuru +371 27020222, rakstot uz e-pasta adresi kaspars@riepugaraza.lv vai aizpildot kontaktformu Riepu garāžas mājaslapas sadaļā Kontakti.

Gan vissezonas un vasaras, gan ziemas riepas Riepu garāžā pieejamas par draudzīgām cenām un plašā klāstā, turklāt turpat mājaslapā vari pierakstīties uz riepu maiņu, savirzes jeb riteņu ģeometrijas regulēšanu un kondicionieru uzpildi kādā no pieciem servisiem visā Rīgā. Riepu maiņas Online pieraksts ir īpaši noderīgs, jo palīdz izvairīties no rindām un liekas laika tērēšanas pavasarī un rudenī, kad visi steidz nomainīt riepas. Izmanto šīs priekšrocības arī tu!

Svarīgākais