Izmantojiet Microsoft zemo izmaksu atslēgas no Keysoff jau šodien! Office 2021 Pro cena ir 28,99 EUR!

© Publicitātes foto

Ar operētājsistēmu Windows 11 sākas ģeneratīvā mākslīgā intelekta (AI) ēra darbvirsmā. Uzņēmuma jaunā mākslīgā intelekta sistēma Copilot palīdz veikt daudzus uzdevumus, sākot no dokumentu kopsavilkuma līdz motivācijas vēstuļu rakstīšanai un unikālu attēlu izveidei. Microsoft pat ir pievienojusi Copilot taustiņu datora tastatūrā, un jaunā Windows datoru līnija ir nosaukta par Copilot+.

Svinīgi informēju jūs, ka jums vajadzētu izmantot iespēju pāriet uz jauno operētājsistēmu, izmantojot Keysoff atlaižu akciju. Budžets nebūs liela problēma, jo jaunākā Microsoft operētājsistēma ir pieejama par cenu, ko varat atļauties, par 13,66 €, nevis 299,99 $! Jūs varat ietaupīt 90%! Un, ja iegādājaties vairāk, vienības cena būs zemāka - tikai 11,03 € par vienu datoru! Papildus Windows operētājsistēmai Office 2021 Pro var iegādāties arī par pazeminātu cenu - 28,99 €! Ja jūsu budžets ir ierobežots, varat iegādāties vecāku versiju - Office 2019 Professional Plus par 20,45 €!

Keysoff izceļas ar tūlītēju piegādi, nodrošinot, ka jūs nekad netiksiet likts gaidīt. Klients ir karalis. Īpaši izveidotā atbalsta komanda vienmēr ir gatava nekavējoties atbildēt uz visiem jautājumiem vai bažām.

62% atlaide autentiskajam MS Office (atlaides kods: SKK62)

Windows 11 Pro ir saņēmis arī aizraujošus ar AI darbinātus atjauninājumus, lai atvieglotu jūsu dzīvi!

50% atlaide operētājsistēmai Windows (atlaides kods: SKK50)

62% ATLAIDE citiem Office un komplektiem (Atlaides kods: SKK62)

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:

  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).

  • Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.

  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".

  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".

  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (nav nepieciešams reģistrēties PayPal, izmantojiet savu kredītkarti tieši caur PayPal.)

  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.

APMAKSĀTA REKLĀMA

Svarīgākais