Labākie kriptovalūtu maki 2024. gadā

© Shutterstock

Kriptovalūtu maki ir uz blokķēdes balstītas programmatūras programmas vai fiziskas ierīces, kas palīdz droši uzglabāt jūsu kriptovalūtas. Kriptovalūtu sektors strauji plaukst, ir arī pieaudzis kriptovalūtu platformu skaits, kas piedāvā kriptovalūtu makus.

Kriptovalūtu maki ir uz blokķēdes balstītas programmatūras programmas vai fiziskas ierīces, kas palīdz droši uzglabāt jūsu kriptovalūtas. Kriptovalūtu sektors strauji plaukst, ir arī pieaudzis kriptovalūtu platformu skaits, kas piedāvā kriptovalūtu makus.

Tāpēc var būt izaicinoši atrast labāko kriptovalūtu maku žetonu glabāšanai, it īpaši, ja esat iesācējs.

Lai jūs viegli varētu izvēlēties sev piemērotāko kriptovalūtas maku, esam apkopojuši labākos makus tālāk.

Best Wallet - labākais kriptovalūtu maks jūsu digitālajiem aktīviem

Best Wallet jau ir ieguvis milzīgu popularitāti investoru vidū. Tas nav pārsteigums, jo platformā ir iekļauti uzlaboti drošības mehānismi un inovatīvi rīki, kas padara maku pievilcīgu kriptovalūtu tirgotājiem. Kā arī Best Wallet tiek uzskatīts par vienu no labākajiem kriptovalūtu makiem iesācējiem tā novatorisko funckiju dēļ.

Pirmkārt, tas nodrošina vispatverošu Web3 ekosistēmu, lai droši pārvaldītu jūsu digitālos īpašumus. Līdztekus dažāda veida digitālās piekļuves saņemšanai, nosūtīšanai un glabāšanai, Best Wallet lietotājiem ir pieejami dažādi DeFi rīki, tostarp decentralizētas lietojumprogrammas un kriptovalūtu “iesaldēšanas” protokoli.

Nākamā svarīgā iezīme ir tā, ka Best Wallet mēģina nodrošināt blokķēdes savietojamību. Tā atbalsta vairākus blokķēžu tīklus, no kuriem populārākie ir Ethereum un Binanace Viedā ķēde, lai lietotāji varētu viegli mijiedarboties dažādās ķēdēs. Šī ir svarīga funkcija, ja vēlaties vienā vietā glabāt un pārvaldīt vairākas kriptovalūtas, kas veidotas uz dažādām blokķēdēm.

Vēl viens svarīgs faktors, kas jāņem vērā, izvēloties kriptovalūtu maku ir drošība. Best Wallet ir integrēti augsti uzlaboti drošības mehānismi, lai padarītu jūsu pieredzi drošu un pasargātu no ļaunprātīgiem uzlaušanas mēģinājumiem. Tās lietotne ir aizsargāta ar daudzfaktoru autentifikāciju, biometriskās identifikācijas rīkiem un kriptovalūtas protokoliem.

Vēl viens pievilcīgs Best Wallet rīks investoriem ir tā novatoriskais mākslīgā inetelekta robots. MI tērzēšanas robots veiks kriptovalūtu tirgus uzraudzību un sniegs lietotājiem noderīgu ieskatu par tirgu, lai investoriem nebūtu jātērē laiks pētniecībai.

Turklāt tas palīdzēs investoriem gūt ieskatu viņu portfeļos un palīdzēs saprātīgi pārvaldīt savus digitālos aktīvus. Vēl kas svarīgi, MI tērzēšanas robots būs kā viņu personīgais asistents Best Wallet lietotnē un var atbildēt uz jautājumiem par platformu un palīdzēt izprast visas lietotnes funkcijas.

Papildus lietotnes Best Wallet izmantošanai varat arī ieguldīt vietējā žetonā un iegūt vairākas priekšrocības turot to. Starp šīm priekšrocībām ir integrācija ar OpenAI rīku, agrīna piekļuve dažādām iepriekšpārdošanām, airdops, NFT un citas ekskluzīvas platformas funkcijas. Tas arī ļaus jums”iesaldēt” žetonus un nopelnīt atlīdzības.

Apmeklējiet Best Wallet

OKX maks - nodrošina populārā kriptovalūtu birža OKX

OKX maku nodrošina populāra kriptovalūtu birža OKX. Tā piedāvā vairākas funkcijas vienuviet, tostarp kriptovalūtu “krātuvi”, NFT platformu, peļņas rīkus un DEX, lai apmainīt dažādas kriptovalūtas. OKX kriptovalūtu maks atbalsta dažādas blokķēdes. Tā Web3 informācijas panelis palīdzēs pārvaldīt ieguldījumus, sniedzot pārskatu par darījumu vēsturi, portfeļa veiktspēju un digitālajiem aktīviem.

ByBit maks - ar Web3 funkcijām, kuru pārvalda centralizēta birža

ByBit maks, kuru projektē un pārvalda centralizēta birža. Lietotāji var ne tikai glabāt savus līdzekļus lietotnē, bet arī izbaudīt dažādus Web3 aspektus. ByBit maks var būt labs sākums, ja esat iesācējs un vēlaties pierast pie Web3 lietojumprogrammas lietošanas, taču tas nav piemērots liela apjoma kriptovalūtu glabāšanai ilgāku laiku.



Apmeklējiet Best Wallet

Komercziņas

Šomēnes viena no vadošajām Latvijas privātajām augstskolām, Transporta un sakaru institūts (TSI), svin savu 25. jubileju. Kas ļāva augstskolai izveidoties, pārdzīvot visas krīzes un sagaidīt savu gadadienu ar ievērojamiem sasniegumiem un nemitīgas attīstības plāniem? Stāsta TSI dibinātāji un vadība.

Svarīgākais