Galvenās pazīmes, kas liecina, ka Solana varētu pārspēt Ethereum

© Publicitātes foto

Solana (SOL) darība kopš gada sākuma ir bijusi ārkārtīgi pozitīva. Pateicoties šim impulsam, Solana izdevās pārspēt Ethereum (ETH) DEX (decentralizētās apmaiņas) apjomu ziņā.

Šis DEX apjoms attiecas uz kriptovalūtas kopējo vērtību, kas faktiski pārskaitīta starp Solana tīkla makiem. Šie pārskaitījumi notiek, izmantojot mijmaiņas darījumu DEX, kas izmanto tīkla likviditātes kopumus, un tos visus pārbauda Solana pārbaudītāji.



Šī DEX apjoma metrika tiek uzskatīta par būtisku blokķēdes tīkla pamatvērtības rādītāju. Tas atspoguļo faktisko tīkla lietojumu ekosistēmā, nevis tikai spekulācijas par žetona cenu.



Ņemot vērā šo rādītāju, Solana spēcīgais DEX apjoms liecina, ka tas pašlaik pārspēj Ethereum izmantošanas ziņā reālajā pasaulē. Tas varētu liecināt par Solana pieaugošo pieņemšanu un turpmākās izaugmses potenciālu.



Un ne tikai DEX apjoma dēļ Solana popularitāte ir pieaugusi šī gada laikā, bet arī mēmu kriptovalūtu dēļ. Vairāki mēmu monētu projekti ir izvēlējušies Solana par viņu galveno blokķēdi, nodrošinot ātrākus un lētākus darījumus salīdzinājumā ar Ethereum blokķēdi.



Viens no šadiem mēmu žetoniem ir Sealana, kura paspējusi piesaistīt vairāk nekā 5 miljonus ASV dolāru savā iepriekšpārdošanā. Investoriem ir pēdējā iespēja iegādāties šo žetonu, jo iepriekšpārdošanas beigsies pēc mazāk nekā 12 stundām.



Apmeklējiet Sealana



H2 Solana mēmu monētas ņem “pārtraukumu” - iegādājies $SEAL



Pēc tam, kad šī gada sākumā dominēja mēmu monētas, tagad tās ir strauji samazinājušās.



Pēdējo 24 stundu laikā mēmu monētu tirgus vērtība ir zaudējusi 6,97%.



Solana bāzes mēmu monētas, piemēram, Dogwifhat ($WIF), BONK ($BONK) un Book of Meme ($BOME) ir samazinājušās attiecīgi par 32%, 17,6% un 13,9%.



Viens no iespējamiem šīs lejupslīdes iemesliem ir tas, ka tirgus varētu atvilkt elpu vai atkāpties.



Vēl viens iemesls ir tas, ka investori meklē visdaudzsološākos iepriekšpārdošanas žetonus, ko pievienot saviem portfeļiem.



2024. gada pirmajā ceturksnī Solana mēmu monētās tika ieguldīti aptuveni 150 miljoni ASV dolāru.



Platforma, kas savulaik tik saukta kā Ethereum “slepkava” ar ātrākiem un lētākiem darījumiem, šogad ir kļuvusi par iecienītāko mēmu žetonu iepriekšpārdošanas izvēli, ko atbalsta kaislīga kopiena.



Investoriem, kuri meklē nākamo daudzsološo mēmu monētu, vajadzētu apsvērt par Sealana iegādi.





Kad tirgus atlabs, pastāv liela iespēja, ka Sealana varētu būt mēmu monētu priekšgalā.



Apmeklējiet Sealana



H2 Sealana iepriekšpārdošana tuvojas beigām, pēdējā iespēja iegādāties $SEAL žetonus



Apaļīgais ronis Sealana ir piesaistījis vairāk nekā 5 miljonus ASV dolāru savā iepriekšpārdošanā. Paredzams, ka žetona $SEAL cena pieaugs ar gaidāmajiem biržas sarakstiem.





Saskaņā ar tās tīmekļa vietni Sealana ir apaļš ronis, kurš dzīvos mammas pagrabā un tirgo mēmu monētas. Viņš dzīvo no tunzivju konserviem un čipsiem un cer kādu dienu nopelnīt pietiekami daudz naudas, lai iegādātos Lambo.



Sealana aptver Solana mēmu monētu kopienas degēno kultūru, kas pazīstama ar savu pretrunīgo garšu.



Tāpēc ir viegli saprast, kāpēc projekts ir uzkrājis milzīgu sekotāju skaitu.



Kā minēts, iepriekšpārdošana noslēdzas pēc mazāk nekā 12 stundām, un līdz tam investori vēl var paspēt iegādāties $SEAL žetonus.



Sealana nav norādījusi maksimālo un minimālo iepriekšpārdošanas mērķi, ne arī kopējo žetonu daudzumu.



Iepriekšpārdošanā tiek izmantota pieeja “nosūtīt uz maku”, kas ļauj pircējiem iegūt $SEAL žetonus, izmantojot SOL, BNB, ETH vai pat bankas karti. Investoriem vienkārši jāapmeklē Sealana vietne un jāpievieno savs Solana, Binance vai Ethereum maks, lai iegūtu $SEAL žetonus.



Katram investoram noteikti rodas jautājums, kad viņi saņems iegādātos žetonus. Baumas vēsta, ka tas notiks ceturtdien.



Ir svarīgi atzīmēt, ka ar SOL iegādātie žetoni tiks pārsūtīti uz Solana, savukārt ar ETH tiks pārsūtīti uz Binance viedo ķēdi.



Apmeklējiet Sealana

Komercziņas

Rudens ir tas gadalaiks, kad rīti kļūst dzestrāki, un vakaros arvien biežāk gribas satīties siltā segā, lai justos ērti un mājīgi. Lai arī dienas joprojām var būt saulainas un samērā siltas, vakari un agrie rīti bieži nāk ar jau piemirstu vēsumu. Tajā pašā laikā centrālā apkure daudzos mājokļos vēl nav ieslēgta, istabas ir vēsas un nav vairs tālu no saaukstēšanās.

Svarīgākais