Base Dawgz savāc vairāk nekā 1,7 miljonus dolāru mazāk nekā 2 nedēļu laikā, nākamā 100x mēmu monēta Base ķēdē?

© Publicitātes foto

Pēc 200 000 ASV dolāru savākšanas pirmajā dienā un ātri sasniedzot 1 miljonu ASV dolāru tikai nedēļu vēlāk, Base Dawgz ($DAWGZ) piesaista vairāk nekā 1,7 miljonus ASV dolāru mazāk nekā 2 nedēļu laikā.

Tā vietējais starpķēžu žetons $DAWGZ ir satricinājis kriptovalūtas pasauli un ir gatavs dominēt Base ķēdē kā vadošā mēmu monēta.



Pašlaik cena ir 0,00527 ASV dolāri, un katrā nākamajā posmā cena pieaug par 5%.



Base Dawgz iemieso visas augstākās mēmu monētas iezīmes, un tās klātbūtne strauji augošajā Base ķēdē skaidri norāda, ka pēc iekļaušanas biržas sarakstā tā var piedzīvot ievērojamu pieaugumu.



Jaunās mēmu monētas popularitāti, iespējams, veicina tās share-to-earn protokols, kas ļaus projekta atbalstītājiem nopelnīt atlīdzību par sociālā satura izveidi, kas reklamē $DAWGZ.



Investoriem vajadzētu iegādāties savus žetonus tagad, kamēr žetoni ir iepriekšpārdošanā ar zemāko cenu.



Labs piemērs platformā Base ir LandWolf ($WOLF) veiktspēja šodien, kas ir palielinājusies par 320% un ieņem pirmo vietu Dextools Base populārākajos pāros.



Tirdzniecības sesijas sākumā tā pieauga par 5000%, bet pēc tam cena kritās.



Atšķirībā no $DAWGZ, $WOLF saskaņā ar viedo līgumu auditu ir iekļauts baltajā sarakstā, kas nozīmē, ka tā ļoti labi varētu būt krāpniecība vai arī sniegt priekšrocības iekšējiem cilvēkiem - vēl viens iemesls, lai koncentrētos uz augstas kvalitātes projektiem kā Base Dawgz.



Apmeklējiet Base Dawgz



H2 Blokā ir jauns suns - $DAWGZ



Kriptovalūtas tirgus ir parādījis spēcīgu piekrišanu suņu tēmu mēmu monētām - paskatieties uz Dogecoin ($DOGE), Shiba Inu ($SHIB), Dogwifhat ($WIF) un Floki ($FLOKI) - četras no piecām populārākajām mēmu monētām ir suņu tēmas.



Šīs četras mēmu monētas kopā veido vairāk nekā 35 miljardus ASV dolāru no 51 miljarda ASV dolāru kopējās visu mēmu monētu tirgus kapitalizācijas.



Un kopš gada sākuma visas šīs mēmu monētas ir ar zaļu līkni.



Ārpus kriptovalūtu tirgus suņu trakuma, mēmu monētām kopumā ir bijusi spēcīga augšupejoša tendence 2024. gadā, kā liecina MarketVector mēmu monētu indekss.



Publicitātes foto



Mēmu monētu panākumus veicina daudzi faktori, taču pamatā ir viralitāte un spēcīga kopiena.



Base Dawgz ikoniskais Shiba Inu talismans veicina tā pievilcību un popularitāti, iemiesojot viralitātes būtību.



Base Dawgz ar savu drīzumā tiešsaistē esošo share-to-earn funkciju veicina spēcīgu kopienu.



Punkti, kas iegūti, daloties ar saturu sociālajos saziņas līdzekļos, pēc iepriekšpārdošanas beigām būs iespējami apmainīt pret $DAWGZ žetoniem.



Kopā šie galvenie elementi padara Base Dawgz labi pozicionētu, lai kļūtu par vadošo mēmu monētu, kas ir gatava ieņemt vietu starp “labākajiem suņiem”.



Un, ņemot vērā tā savāktos līdzekļus, ir skaidrs, ka Base Dawgz ir labākā kriptovalūta ko iegādāties.



Tomēr ir vēl viens galvenais faktors, kas nav pietiekami apspriests, un tas ir Base Dawgz bāzes ķēde Base.



Apmeklējiet Base Dawgz



H2 Base Dawgz ķer Base ķēdes sprādzienbīstamās izaugsmes vilni



Base ķēde, kā to zinās kriptovalūtas entuziasti, ir strauji augošs Ethereum L2, kuru izlaida populārā ASV kriptovalūtu birža Coinbase.



Kopš tā izveides pagājušā gada augustā tīklā ir pieaudzis aktīvo adrešu skaits.



Base ķēde ir ļoti iecienīta tās zemāko maksu un ātrāku darījumu dēļ. Turklāt Base ķēde lepojas ar spēcīgu kopienu, tostarp jaunu mēmu monētu projektiem, kuru kopējā tirgus vērtība ir aptuveni 2,1 miljards ASV dolāru, kuru vada Brett ($BRETT) mēmu monēta ar 1,5 miljardiem ASV dolāru.



Base arī konkurē ar Solana ķēdi kā galveno mēmu monētu ķēdi. Faktiski tā kļūst arvien populārāka kopējās bloķētās vērtības (TVL) ziņā.



Saskaņā ar DeFiLlama datiem tā TVL pašlaik ir 1,64 miljardi ASV dolāru, salīdzinot ar Solana 4,25 miljardiem ASV dolāru.



Ar pieaugošo L2 slāni, par ko liecina pieaugošais lietotāju skaits un strauji augošā mēmu monētu ekosistēma Base ķēdē, Base Dawgz atrodas lieliskā pozīcijā, lai dominētu Base ķēdē.



Apmeklējiet Base Dawgz



H2 Nepalaidiet garām nākamo 100x Base mēmu monētu



Base Dawgz pēdējā laikā ir izpelnījusies ievērojamu plašsaziņas līdzekļu uzmanību ar savu straujo iepriekšpārdošanu, kas ir palielinājusies no pāris simtiem tūkstošu dolāru līdz miljoniem, un gals vēl nav redzams.



Ievērojami plašsaziņas līdzekļi un kriptovalūtu influenceri prognozē, ka $DAWGZ, iespējams, sasniegs 100 reižu cenu pieaugumu.



Base Dawgz iepriekšpārdošanai ir novirzījis 20% (1,69 miljardus žetonu) no saviem 8,45 miljardiem žetonu. Drīzumā tiks ieviesta “iesaldēšanas” funkcija, kurai tiks piešķirti papildu 20% no kopējā piedāvājuma.



Publicitātes foto



Potenciālajiem atbalstītājiem nav jāuztraucas par Base Dawgz viedā līguma drošību, jo Solid Proof to ir pilnībā pārbaudījis, neatklājot nekādas būtiskas problēmas.



Lai iegādātos žetonus iepriekšpārdošanā, viss, kas jums jādara ir jāapmeklē Base Dawgz vietne un jāsavieno savs maks. Pēc tam pircēji var izvēlēties tīklu - Base, Ethereum, Solana, Avalanche vai BSC.



Kad tīkls ir izvēlēts, žetonus varat iegādāties ar Base (ETH/USDC), ETH (ETH/USDT), SOL, BSC (BNB/USDT) un AVAX.



Apmeklējiet Base Dawgz

APMAKSĀTA REKLĀMA

Komercziņas

Rudens ir tas gadalaiks, kad rīti kļūst dzestrāki, un vakaros arvien biežāk gribas satīties siltā segā, lai justos ērti un mājīgi. Lai arī dienas joprojām var būt saulainas un samērā siltas, vakari un agrie rīti bieži nāk ar jau piemirstu vēsumu. Tajā pašā laikā centrālā apkure daudzos mājokļos vēl nav ieslēgta, istabas ir vēsas un nav vairs tālu no saaukstēšanās.