Jaunais Play-to-Earn žetons iepriekšpārdošanā tuvojas 4 miljoniem, apvienojot spēles, vairākas blokķedes, “iesaldēšanu” un kriptovalūtu

© Publicitātes foto

PlayDoge, ļoti gaidītais kriptovalūtu projekts, kas iepriekšpārdošanā tuvojas 4 miljoniem ASV dolāru, piedāvā mūsdienīgu klasisko Tamagotchi virtuālo mājdzīvnieku pieredzi.

Tā kā tā iepriekšpārdošana jau pārsniedz 3,9 miljonus ASv dolāru, ir plaši izplatītas spekulācijas par iespējamo cenu pieaugumu pēc laišanas tirgū. Šī pieprasītā mēmu monēta piesaista ievērojamus ikdienas ieguldītājus tās iepriekšpārdošanā.

Apmeklējiet PlayDoge

PlayDoge - jauns virtuālo mīluļu laikmets ar P2E mehānismu

PlayDoge sevi pozicionē kā potenciālu spēles noteikumu mainītāju Play-to-Earn (P2E) vidē, piesaistot ar savu unikālo koncepciju, kas savieno 90. gadu nostaļģiju ar kriptovalūtu pasauli.

Tas gudri apvieno arvien populāro Doge mēmu ar modernu klasiskā Tamagotchi virtuālā mājdzīvnieka skatījumu, ko nodrošina blokķēdes tehnoloģija, lai radītu aizraujošu un atalgojošu spēles pieredzi.

Šī novatoriskā pieeja ļauj PlayDoge izcelties, apvienojot virtuālo mājdzīvnieku audzēšanas nostaļģisko šarmu ar aizraujošu kriptovalūtu potenciālu.

Spēlētāji audzina savus virtuālos mājdzīvniekus, veicot dažādas aktivitātes, tostarp barojot, trenējot un dodoties aizraujošos piedzīvojumos.

Šī spēle ne tikai izraisa bērnības spēļu atmiņas, bet arī piedāvā reālu vērtību, izmantojot kriptovalūtas atlīdzības.

Publicitātes foto

PlayDoge jau ir guvis ievērojamu popularitāti kriptovalūtu kopienā, līdz šim veiksmīgi piesaistot vairāk nkeā 3,9 miljonus ASV dolāru. Šis spēcīgais finansiālais atbalsts kalpo kā spēcīgs rādītājs investoru pārliecībai par projekta potenciālu ieviest jauninājumus spēļu un blokķēdes tehnoloģiju krustpunktā.

Stratēģiskais pieejas veids, kas tika izmantots žetonu iepriekšpārdošanas laikā, ir piesaistījis uzmanību, jo īpaši tāpēc, ka tas ir vērsts uz kritiski svarīgu attīstības un mārketinga iniciatīvas finansēšanu, kas ir būtisks PlayDoge ilgtermiņa panākumiem.

Turklāt, “iesaldēšanas” iespējas ir pieejamas gan Ethereum, gan Binance viedajā ķēdē, un katrai no tām ir savas atlīdzības likmes $PLAY žetoniem, kas tiek izplatīti 3 gadu periodā. Pašlaik aptuvenā gada atlīdzības likme ir 251% un ir “iesaldēti” jau 74 miljoni $PLAY žetonu.

Apmeklējiet PlayDoge

Atalgojoša un aizraujoša spēļu pieredze, ko nodrošina $PLAY žetoni

PlayDoge atdzīvina virtuālo mājdzīvnieku pieredzi, apvienojot augstas izzšķirtspējas pikseļu grafiku, intuitīvu skārienekrāna vadību un tiešas mijiedarbības funkcijas ar spēcīgu spēles ekonomiku, ko ndrošina $PLAY žetons.

Šis $PLAY žetons kalpo kā galvenā valūta, atvieglojot darījumus spēles ietvaros, atbloķējot īpašas funkcijas un atalgojot spēlētājus par rūpēm par saviem virutālajiem mājdzīvniekiem un izcilību mini spēlēs.

Publicitātes foto

Klasiskās nostaļģijas saplūšana ar moderno spēļu mehāniku ir piemērota ne tikai kriptovalūtu entuziastiem, kuri meklē jaunus blokķēdes tehnoloģijas pielietojumus, bet arī spēlētājiem, kuri meklē aizraujošu un atalgojošu spēles pieredzi.

Strukturētā pieeja nodrošina ilgstošu izaugsmi un redzamību kirptovalūtu un spēļu kopienās. Visaptverošas mārketinga iniciatīvas, minispēļu beta versijas palaišana un saraksti centralizētās biržās vainagosies ar pilna mēroga lietotnes izlaišanu, palšāku žetonu izplatīšanu un uzlabotu pieejamību.

Projekta panākumi piesaistīs vēl plašāku uzmanību. Kriptovalūtu ziņu vietnes jau piedāvā žetonu savos sociālo mediju kontos un ievērojamās publikācijās, kas vēl vairāk veicina impulsu.

Apmeklējiet PlayDoge

Secinājumi

PlayDoge kļūst par līderi Play-to-Earn spēļu attīstības ainavā. Izmantojot Doge mēmu ilgstošo popularitāti un integrējot to ar blokķēdes tehnoloģiju, PlayDoge rada jaunas iespējas kriptovalūtas izmantošanai, izmantojot spēļu pieredzi.

Ar skaidru ceļvedi, spēcīgu finansiālo atbalstu un novatorisku spēles mehāniku PlayDoge ir labi pozicionēts, lai gūtu labumu no pieaugošās sinerģijas starp spēlēm, “iesaldēšanu” un decentralizētu finansējumu (DeFi).

Tas padara to par labāko kriptovalūtu iepriekšpārdošanu, kurā ieguldīt jau tagad.

Apmeklējiet PlayDoge

Apmaksāta reklāma