Jaunā P2E spēle eTukTuk ekosistēmā tuvojas 3,5 miljonu ASV dolāru robežai iepriekšpārdošanā

© Publicitātes foto

Ar mākslīgo intelektu darbinātais ilgtspējīga transporta risinājums eTukTuk ($TUK) strauji tuvojas 3,5 miljonu dolāru atzīmei, jo tā iepriekšpārdošana piesaista ievērojamu investoru uzmanību.

Tagad tas atklāj jaunu un aizraujošu mobilo spēli Play-to-Earn (P2E) ar nosaukumu Crazy TukTuk Taxi. Šajā spēlē spēlētāji pārvietojas pa dzīvīgajām Šrilankas ielām, sacenšoties, lai uzņemtu un izlaistu pasažierus, lai nopelnītu $TUK žetonus.

eTukTuk piedāvā arī nesen atjaunotu mājaslapu, kas ir pielāgota šai aizraujošajai jaunajai spēlei, piesaistot intereses pieaugumu, kas ir pastiprinājis rosību ap tās jau populāro iepriekšpārdošanu.

$TUK žetons darbojas kā spēles valūta, kurā spēlētāji var to izmantot, lai veiktu pirkumus un piekļūtu ekskluzīvam saturam.

Pašlaik iepriekšpārdošanas cena par vienu $TUK ir 0,0325 ASV dolāri. Bet investoriem vajadzētu pasteigties, jo ar katru nākamo posmu žetonu cena pieaugs.

Tiklīdz tas tiks iekļauts lielākajās CEX ir lielas cerības uz vēl lielāku izaugsmi, jo īpaši tāpēc, ka tas darbojas Binance viedajā ķēdē. Kas varētu pievērst uzmanību pasaules lielākās biržas Binance kotēšanas komandai.

Apmeklējiet eTukTuk

GameFi tirgus izrāviens 2024. gadā - tādas P2E spēles kā eTukTuk pieaug

GameFi tirgus 2024. gadā ir strauji pieaudzis, martā sasniedzot maksimālo tirgus ierobežojumu 30 miljardus ASV dolāru.

Footprint Analytics dati liecina, ka arī aktīvo lietotāju skaitam ir tendence pieaugt un janvārī tie bija gandrīz 2 miljoni.

Populārākās P2E kriptovalūtas, piemēram, Gala (GALA), pēdējās nedēļas laikā pieauga par 3,3% un pēdējo 24 stundu laikā pieaugot līdz 7%.

Labi zināma P2E spēle Axie Infinity (AXS) arī pagājušajā nedēļā ir piedzīvojusi pieaugumu par 6,4%, tostarp Smooth Love Potion (SLP) žetons, kas pieauga par 10%.

Aavegotchi (GHST) un MOBOX (MBOX) arī pagājušajā nedēļā ir piedzīvojuši divciparu pieaugumu, attiecīgi ar 10,1% un 11%.

Turklāt sagaidāms, ka GameFi tirgus vērtība līdz 2032. gadam sasniegs 126,3 miljardus ASV dolāru.

Liela daļa no šīs izaugsmes izriet no MI integrācijas GameFi platformās, kas uzlabo lietotāju pieredzi, pielāgojot spēļu saturu, prognozējot lietotāju darbības un uzlabojot spēles dizainu.

Šīs integrācijas rezultātā ir izveidotas saistošākas spēles, kas ievērojami palielina lietotāju iesaisti un noturību.

Spēļu lietotājiem un tirgum pieaugot, interese par eTukTuk iepriekšpārdošanu palielinājusies, eTukTuk nepārprotami labi pozicionēts, lai izmantotu šos faktorus un gūtu labumu no spēcīgā un pozitīvā impulsa, tādējādi kļūstot par labāko kriptovalūtu, kurā ieguldīt tagad.

Apmeklējiet eTukTuk

eTukTuk piedāvā aizraujošu un atalagojošu spēļu pieredzi

Ar Crazy TukTuk Taxi spēlētāji iejūtas virtuālo tuktuku jeb auto rikšu vadītāju lomā, sacenšoties, lai pēc iespējas ātrāk nogādātu pasažierus viņu galamērķos.

Jūs varat traukties pa joslām cik ātri vien vēlaties, galvenais, nodrošinot pasažieru savlaicīgu ierašanos viņu galamērķos, taču nepalaidiet garām akumalatora līmeni.

Ar iespēju atbloķēt jaunas pilsētas un pielāgot savus eTukTuk, spēles jautrība ir bezgalīga.

Jums būs iespēja arī nopelnīt ekosistēmas vietējo žetonu $TUK, ko, kā jau minējām, var izmantot spēlē un apmainīt pret citām kriptovalūtām.

$TUK žetonu var arī “iesaldēt”, lai saņemtu pasīvos ienākumus, pašlaik piedāvājot dalībniekiem aptuveni 82% APY.

eTukTuk iepriekšpārdošana kopumā piedāvās 6% no žetonu kopējā piedāvājuma, kas atbilst 120 miljoniem žetonu, savukārt iepriekšpārdošanas “iesaldēšanas” atlīdzības veidos 4% no kopējā piedāvājuma jeb 80 miljonus žetonu.

Apmeklējiet eTukTuk

Vai eTukTuk ir zaļā MI kriptovalūta, kas varētu pieaugt 10x?

eTukTuk ir vairāk nekā tikai spēle, eTukTuk ir kustība kriptovalūtā, kas atbalsta ilgtspējību.

eTukTuk iestājas par tīra, pieejama un saistoša pilsētas transporta nākotni, izmantojot MI un blokķēdes spēku.

Projektā tiek izmantots $TUK žetons, lai veicinātu MI vadītas optimizācijas, tādējādi samazinot satiksmes sastrēgumus un degvielas patēriņu videi draudzīgam transportam.

Un katrs ieguldījums iepriekšpārdošanā virza eTukTuk uz mērķi radīt videi nekaitīgāku nākotni transporta jomā.

Kā vadošajai lietojumprogrammai, kas atbalsta šo mērķi, $TUK turētājiem ir būtiska loma šīs zaļākās nākotnes veidošanā.

Projekta viedais līgums ir pilnībā pārabaudīts, nodrošinot lietotājiem tā integritāti un drošību.

Lai iegādātos žetonus iepriekšpārdošanā, jums jāsavieno savs maks ar iepriekšpārdošanas vietni, un jāizpilda norādījumi, lai iegūtu $TUK žetonus. Jūs varat iegādāties $TUK žetonus, izmantojot BNB, ETH, USDT vai kredītkarti.

Nepalaidiet garām jautrību! Lejupielādējiet spēli, izmantojot App Store vai Google Play veikalu, un sāciet savu ceļojumu kā virtuāls tuktuk vadītājs.

eTukTuk kļūst par zaļās transporta revolūcijas nākotni Āzijā un ārpus tās, kas padara $TUK iepriekšpārdošanu ne tikai par potenciāli ļoti ienesīgu ieguldījumu, bet arī par videi draudzīgu sabiedrisko labumu.

Apmeklējiet eTukTuk

APMAKSĀTA REKLĀMA