Kas jums jāzina par "Godeal24" piedāvāto "Windows" 11 tikai par 7€ un "Office" 2021 par 17€?

© Publicitātes foto

Godeal24 uzsāk 4. gadadienas īpašo izpārdošanu ar līdz pat 90% atlaidi programmatūrai. Populārs programmatūras mazumtirgotājs pirms brīvdienām piedāvā "melnās piektdienas" līmeņa atlaides.

Godeal24, kas tika dibināts 2020. gadā un ir galvenais tiešsaistes galamērķis, kur var iegādāties zīmolu radošo un produktivitātes programmatūru licenču atslēgas ar ievērojamām atlaidēm, izsludina savu līdz šim lielāko ikgadējo programmatūras izpārdošanu ar līdz pat 90 % atlaidēm Microsoft Office, Windows 11/10, Windows Servers, Ashampoo un citiem labākajiem izdevējiem.

Lai atzīmētu 4 gadu jubileju, Godeal24 piedāvā dažas digitālās dāvanas, piemēram, Office 2021 Pro mūža licenci par 27,25 €, kas tagad tiek piedāvāta par 412,74 € lētāk nekā Microsoft cena. Un Office 2021 5 PC ir tikai par 17,25 €/PC. Turklāt, ja jums nepatīk mainīties, Office 2019 no Godeal24 par 19,99 € nevar palaist garām. Kā zināms, Office 2021 ietver tādus pasaules klases rīkus kā Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams un OneNote. Word ir galvenais palīglīdzeklis tādu dokumentu, kā atskaites un dzīves apraksti, sagatavošanai; Excel ir palīglīdzeklis izklājlapu un grafiku veidošanai; PowerPoint jaudīgās veidnes un pārejas padara slaidšovu veidošanu vienkāršu; Outlook pārvalda jūsu kalendārus un iesūtnes; Teams nodrošina nevainojamu teksta un video saziņu; un OneNote ir svarīgs organizētu, bezpapīra piezīmju veikšanai. Windows lietotāji saņems piekļuvi Publisher 2021 un Access 2021, savukārt Mac lietotāji - Teams Classic 2021.

Pērciet vairāk un ietaupiet vairāk, nepalaidiet garām!

Microsoft Windows 11 Pro no Godeal24 par 13,25€ ir operētājsistēma, kas ir ideāli piemērota strādājošiem profesionāļiem vai mājas lietotājiem. Iegūstiet viegli vadāmu saskarni, biometrisko pieteikšanos, Smart App Control, Windows Studio Effects, DirectX 12 Ultimate un tādas labākās funkcijas kā momentuzņēmuma izkārtojumi, darbvirsmas, netraucēta atkārtota pieslēgšana, uzlabota balss rakstīšana un jaudīga meklēšanas pieredze. Jūs iegūsiet arī piekļuvi Microsoft Copilot - mākslīgā intelekta platformai, kas izstrādāta, lai uzlabotu jūsu darba plūsmas pieredzi.

Kombinētie pirkumi ļauj viegli pārvietoties pa datorsistēmas programmatūru! Neaizmirstiet izmantot atlaides kodu SGO62

Citas Windows un Office versijas, iespējams, netiek pārdotas tik lielā skaitā, taču daži cilvēki joprojām izvēlas tās! Neaizmirstiet izmantot atlaides kodu SGO50

Godeal24 var būt tik lēts? Kas jums par to jāzina?

- Ir svarīgi zināt, ka ir divu veidu licences - komerciālā licence, ko var iegādāties arī Microsoft interneta veikalā, un OEM licence, kas nozīmē Original Equipment Manufacture. Abām ir vienāda funkcionalitāte.

- Eiropas Savienībā saskaņā ar Eiropas Kopienu Tiesas lēmumu lietotās programmatūras pārdošana ir pilnīgi likumīga.

- Tomēr abu versiju atbalsts un lietošana atšķiras. Komerciālo versiju var izmantot vairākos datoros, savukārt oriģināliekārtu ražotāju versija ir piesaistīta aparatūrai, kurā tā pirmo reizi tika aktivizēta.

- Godeal24.com interneta veikalā tiek pārdotas tā sauktās OEM licences. Tās no Microsoft iegādājās uzņēmumi, kas montē, piemēram, personālos un klēpjdatorus, par izdevīgāku cenu nekā komerciālās. Dažas OEM kopijas sākotnējie klienti neizmanto, bet tās tiek pārdotas komerciāli.

- Godeal24.com pārdod aptuveni 1500 licenču visā pasaulē dienā, tātad katru minūti tiek nopirkta viena licence. Garantijas atmaksa notiek tikai 1 procentā gadījumu. Turklāt viņi garantē, ka visas licences ir derīgas, un piedāvā arī 1 GADA SERVISA GARANTIJU, kas pasargā jūs no papildu izmaksām par produkta nomaiņu un apkopi.

Iepērkšanās Godeal24 ir vienkārša, kas atbalsta dažādas maksājumu metodes, tostarp PayPal vai kredītkartes. Jūs saņemsiet savus produktus uzreiz pēc pasūtījuma veikšanas, negaidot vairākas dienas. Ja pirms vai pēc pasūtījuma veikšanas jums rodas kādi jautājumi, varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu pa e-pastu service@Godeal24.com.

APMAKSĀTA REKLĀMA