Jauna Play-to-Earn mēmu kriptovalūta PlayDoge iepriekšpārdošanā piesaista 200 000 ASV dolārus. Vai tā var pārspēt Floki Inu?

© Publicitātes foto

PlayDoge ir mobilā spēle, kas ikonisko Doge mēmu pārvērš par Tamagotchi stila virtuālo mājdzīvnieku. Vai $PLAY apiet FLOKI un SHIB spēļu likmēs?

Mēmu kriptovalūtu telpā ir eksplodējusi jauna Doge mēmu monēta PlayDoge, kas dažu minūšu laikā pēc iepriekšpārdošanas sākuma savāca 200 000 ASV dolārus.

Doge mēmu monētas ir lielas kriptovalūtu telpā, un tās jau kādu laiku ir izmantotas, tāpat arī Play-to-Earn vērstas GameFi kriptovalūtas.

Šie divi aspekti piedāvā lielisku iespēju PlayDoge mēmu kriptovalūtai iekarot mēmu kriptovalūtu tirgu, lai piesaistītu investorus, kuri meklē nākamo Floki Inu.

Turklāt PlayDoge vietējais žetons $PLAY darbojas Binance viedajā ķēdē. Tās ir labas ziņas $PLAY žetonu pircējiem, jo tas nozīmē, ka žetonam ir lieliskas izredzes iekļūt Binance sarakstā - Binance viedā ķēde ir Binance iekšējā blokķēde.

Binance ir lielākā centralizētā kriptovalūtu birža, kuras tirgus daļa 2024. gada martā bija 49%.

Apmeklējiet PlayDoge

PlayDoge ($PLAY) ieved Tamagotchi mobilās Play-to-Earn laikmetā - iegādājieties žetonus šodien par 0,005 ASV dolāriem

PlayDoge ir mobilā spēle, kas ikonisko Doge mēmu pārvērš par Tamagotchi stila virtuālo mājdzīvnieku, ļaujot spēlētājiem nopelnīt $PLAY žetonus.

Lai gan tā ir mēmu monēta, PlayDoge pamatā ir spēļu utilīts, jo īpaši 2D pavadošās spēles, kas bija ļoti populāras deviņdesmitajos.

PlayDoge nodrošina klasisko 8 bitu bitkartes izskatu un sajūtu. Tas ļaus spēlētājiem nopelnīt atlīdzības, rūpējoties par savu mājdzīvnieku un dodoties piedzīvojumu ceļojumos.

Savlaicīga barošana, apmācības un miegs, dos spēlētājiem iespēju nopelnīt balvas. Pieslēdzoties decentralizēto kriptovalūtu tīkla jaudai, PlayDoge veido spēļu ekonomiku, kuras pamatā ir monetizējama vērtība.

Iepriekšpārdošana sākas ar 0,005 ASV dolāru cenu, bet iepriekšpārdošanas laikā tiek izmantota daudzpakāpju cenas struktūra, kas nozīmē, ka ar katru nākamo posmu žetonu cena pieaugs, tāpēc, jo agrāk iegādāsaties, jo zemāka cena būs. 50% no kopējā žetonu piedāvājuma 9, 4 miljardu apmērā ir pieejami iepriekšpārdošanā.

Apmeklējiet PlayDoge

Spēle iesākusies: Vai PlayDoge ($PLAY) apiet FLOKI un SHIB spēļu likmēs?

Parādās skaidra tendence, ka labākās mēmu monētas ar taustāmu lietderību tiek atšķirtas no tām, kurām tādas nav.

Piemēram, Dogecoin. Tā cena pēdējo 30 dienu laikā ir pieaugusi par 11,5% līdz 0,164 ASV dolāriem. Tas ir saprātīgs progress, taču, salīdzinot ar FLOKI, kas ir pieaudzis par 74,6% līdz 0,000294 ASV dolāriem.

Cenu veiktspējas atšķirības var izskaidrot ar Dogecoin lietderības trūkumu, lai gan tā var paļauties uz savu reputāciju tirgū kā oriģinālo mēmu monētu.

Dogecoin nav nekādas lietderības, izņemot, tas ir kā apmaiņas līdzeklis, lai gan šajā jomā nekas daudz nav noticis kopš Elons Masks deva mājienus par viņa uzņēmuma plāniem padarīt to par maksāšanas veidu. Šodien jūs varat to izmantot, lai iegādātos preces Tesla veikalā, bet tas arī viss.

No otras puses, FLOKI ir ienācis spēļu pasaulē ar savu Valhalla NFT metaversu. Protams, metaversums nav tas modes vārds, kāds tas bija tikai pirms gada, taču vīzija, kas ir tā pamatā, joprojām ir ļoti dzīva - digitālās un reālās pasaules saplūšana ir mūsu priekšā.

PlayDoge piedāvā savu metaverso risinājumu, mazinot plaisu starp cilvēkiem un virtuālajiem mājdzīvniekiem. Uzvaroša formula varētu būt peļņas gūšana no spēles, izmantojot $PLAY žetonu un globāli pazīstama mēmes tēla ieviešana - Doge.

SHIB arī iet uz spēļu ceļu, taču tā produktam “SHIB metaverse” vēl nav izlaišanas datuma. Kopumā tā ir “spēle” cīņā par mēmu monētu Play-to-Earn spēlēšanu, un PlayDoge varētu būt, kas ir galvenais uzvarētājs.

Saskaņā ar jaunākajiem CoinMarketCap datiem kriptovalūtu spēļu tirgus vērtība ir 27,9 miljardi ASV dolāru.

Apmeklējiet PlayDoge

$PLAY - nākamā mēmu monēta, kas varētu pieaugt 100x, gluži kā $PEPE

Mazāk kā trīs dienu laikā šīs jaunās kriptovalūtas cena pieaugs līdz 0,0055 ASV dolāriem. Tā kā mēmu monētu mānija nemitīgi turpinās, ir pamats gaidīt, ka pieprasījums pēc žetona paātrināsies, izplatoties ziņām par iepriekšpārdošanu.

Ja bija šaubas par mēmu monētu plašo un pastāvīgo pievilcību, nesenais $PEPE un $BONK pieaugums nozīmē, ka tirgus dalībnieki nevēlēsies izlaist PlayDoge.

Pēdējo trīs mēnešu laikā $PEPE ir palielinājies par 400% un $BONK par 119%. $PEPE ir palielinājies par 56 800% kopš visu laiku zemākās cenas pirms gada.

Pat tad, ja mēmu kriptovalūtām nav pielietojuma, izņemot humora faktoru, tās joprojām spēj piesaistīt lielu uzmanību. Taču mēmu kriptovalūta, piemēram $PLAY, kurai piemīt gan “vīrusa” izplatīšanās īpašība, gan reāla izmantojamība, noteikti gūs lielus panākumus.

Apmeklējiet PlayDoge

Atbloķējiet atlīdzību pasauli videospēļu tirgū, kura vērtība pagājušajā gadā bija 248 miljardi ASV dolāru

Mēmu monētām ir grūti noteikt nākotnes vērtību to ierobežoto lietošanas gadījumu dēļ, kas neģenerē pastāvīgus ieņēmumus. Taču, kā redzam ar PlayDoge un citām spēļu mēmu kriptovalūtām, situācija ir atšķirīga.

Un atkal ir savādāk, ja runa ir par videospēļu nozares novērtēšanu, kur ieņēmumi un peļņa ir liela.

Tiek prognozēts, ka globālās videospēļu industrijas tirgus apjoms līdz 2033. gadam sasniegs 665 miljardus ASV dolāru, prognozē pētījumu kompānija Precedence Research. Tas Playdoge rada milzīgu potenciālo tirgu.

Ar $PLAY žetoniem, kas kalpo kā galvenā spēles valūta, spēlētāji var atbloķēt ekskluzīvas funkcijas, un pat gūt pasīvus ienākumus, “iesaldējot” žetonus.

PlayDoge spēļu ekosistēma vēl nav izveidota, taču izstrāde jau ir sākusies, un kriptogrāfiskais Tamagotchi pārveidojums sola aizraut gan spēļu kopienu, gan kriptovalūtu entuziastus.

Tāpēc, tā kā mēmu monētu popularitāte turpina pieaugt, PlayDoge ir unikālā pozīcijā, lai gūtu labumu no šī entuziasma viļņa.

Apvienojot 90. gadu spēļu nostaļģiju ar pašreizējo uztraukumu ap mēmu monētām, PlayDoge piedāvā unikālu spēļu pieredzi.

PlayDoge viedais līgums ir pilnībā pārbaudīts, nodrošinot potenciālajiem investoriem mieru par projekta stabilitāti.

Lai iegādāties PlayDoge iepriekšpārdošanā, savienojiet savu maku un iegādājaties, izmantojot BNB, USDT vai ETH. Pircēji var arī norēķināties par žetoniem, izmantojot savu bankas karti.

Apmeklējiet PlayDoge

APMAKSĀTA REKLĀMA