Vai Bitcoin ir apdraudēts? Kas varētu izraisīt BTC cenas kritumu

© Publicitātes foto

Glassnode ķēdes dati rāda, ka Bitcoin (BTC) cena varētu dramatiski pazemināties.

Vadošais šajā prognozē ir LTH tirgus inflācijas līmenis. Long Term holders (LTH) nozīmē ilgtermiņa turētāji tirgū.

LTH tirgus inflācijas līmenis izmanto uzkrāšanas vai izplatīšanas līmeni, lai noteiktu Bitcoin nākamo virzienu.

“Buļļu” tirgos, ja tirgus inflācija nokrītas zem nominālās inflācijas, tas liecina, ka uzkrājas ilgtermiņa turētāji. Tādējādi tas varētu izraisīt Bitcoin cenas pieaugumu.

No otras puses, tirgus inflācijas līmeņa paaugstināšanās virs nominālās likmes liecina, ka turētāji būtiski palielina pārdošanas spiedienu.

Tādējādi BTC cena varētu būt uz ievērojama krituma robežas. Rakstīšanas laikā dati liecināja, ka ir palielinājies pārdošanas spiediens.

Rakstīšanas laikā BTC tirgojās par 68 701 ASV dolāriem, kas veido 2,57% pieaugumu pēdējo septiņu dienu laikā.

No 72 000 ASV dolāriem līdz 63 000 ASV dolāriem

Likvidācijas siltuma karte palīdz tirgotājiem atrast labākās likviditātes pozīcijas. Ja likviditāte ir kocentrētā apgabalā, cenas var virzīties šajā virzienā. Tomēr augstas likviditātes zonas var būt arī pretestības vai atbalsta zonas.

Izmantojot datus no Coinglass, identificējām magnētsiko zonu 72 000 ASV dolāru vērtībā, norādot, ka Bitcoin cena varētu virzīties uz šo reģionu. Tomēr tā pati zona varētu darboties kā pretestība monētai.

Otra lielākā augstas likviditātes zona bija 63 000 ASV dolāri.

Pamatojoties uz iepriekš minētajiem rādītājiem, Bitcoin cena varētu palielināties. Tomēr, pienākot korekcijai, kriptovalūtai varētu būt grūt atgūties.

Ja kriptovalūta zaudēs 63 000 ASV dolāru atzīmi, nākamais kritums varētu novirzīt Bitcoin līdz 56 200 ASV dolāriem. Tomēr, ja tas nenotiks, Bitcoin vēl vienu reizi var uzkāpt uz 70 000 ASV dolāriem.

Bitcoin prognozes ir neparedzamas, bet divas kriptovalūtas ir parādījušas sevi, piesaistot milzīgas summas iepriekšpārdošanā. Viena no tām ir uz māklsīgo inetelektu tēmēta mēmu kriptovalūta - $WAI un mācīšanās platformas žetons - $99BTC.

Apmeklējiet WienerAI

WienerAI - piedāvā uzlabotu tirdzniecības robotu ar mēmu stila šarmu

MI revolūcija ir bijusi viena no karstākajām tendencēm kriptovalūtu jomā. Rosība ap mākslīgā inetelekta projektiem sasniedz jaunus augstumus pēc tam, kad OpenAI šī mēneša sākumā atklāja savu jaunāko sasniegumu - ChatGPT-4o.

Mākslīgā intelekta mēmu monētu trakuma priekšgaldā ir WienerAI - desu suņu tēmas kriptovalūta ar mākslīgā intelekta iespējām.

WienerAI ir ar MI darbināms kriptovalūtu tirdzniecības robots ar reālu lietderību. Šis robots sola izpētīt tirgu, lai atrastu pirkšanas iespējas, kas pielāgotas katra lietotāja vajadzībām un riska profilam.

Pieaugot kopienas atbalstam, $WAI žetona iepriekšpārdošana jau ir piesaistījusi vairāk nekā 3 miljonus ASV dolāru.

Pirmie investori iepriekšpārdošanas laikā var iegādāties $WAI žetonus tikai par 0,00071 ASV dolāriem. Un WienerAI tokenomika šķiet lieliski izstrādāta, lai viecinātu cenu pieaugumu laika gaitā.

No kopējā piedāvājuma 69 miljardu $WAI apmērā 30% ir piešķirti iepriekšpārdošanai. Tikmēr milzīgi 40% ir atvēlēti atlīdzībām un kopienas stimuliem, tiklīdz WienerAI nonāks atklātā tirgū.

Šī unikālā kombinācija liek daudziem domāt, ka $WAI žetons varētu eksplodēt pēc palaišanas tirgū.

Apmeklējiet WienerAI

99Bitcoins - pārvērš kriptovalūtas izglītību par Learn-to- Earn pieredzi

99Bitcoins ir viena no platformām, kas paredzēta jaunajiem kriptovalūtu investoriem, kuri vēlas apgūt kriptovalūtu pamatus. 99Bitcoins savā ekosistēmā ieviesa ERC-20 žetonu - 99BTC.

Tā vietā, lai pasīvi lasītu rakstus, lietotāji var mijiedarboties ar kursiem, viktorīnām un citām aktivitātēm platformā. To darot, viņi tiks apbalvoti ar 99BTC žetoniem par kriptovalūtu zināšanu uzlabošanu.

To var uzskatīt par spēlējošu kriptovalūtu izglītības pieredzi.

99Bitcoins žetona iepriekšpārdošana rit pilnā sparā, un jau ir piesaistīti vairāk nekā 1,5 miljoni ASV dolāru. Viena no galvenajām priekšrocībām tiem, kas iegādājas 99BTC iepriekšpārdošanas laikā ir piekļuve platformas “iesaldēšanas” programmai.

Iepriekšpārdošanas pircēji var uzreiz “iesaldēt” savus 99BTC žetonus, lai nopelnītu 1018% APY gadā. Lai gan APY ienesīgums samazināsies, jo vairāk žetoni tika “iesaldēti”, tas ir veids, ka ieguldītāji var gūt pasīvus ienākumus.

Izstrādes komanda ir uzsākusi arī airdorp kampaņu, kas agrīnajeim kopienas dalībniekiem piešķirs BTC 99 999 ASV dolāru vērtībā.

Pateicoties unikālajam modelim “Learn-to-Earn” un plāniem pāriet uz jauno BRC-20 standartu, daudzi uzskata, ka 99Bitcoins žetons varētu satricināt kriptovalūtas izglītības telpu.

Apmeklējiet 99Bitcoins

APMAKSĀTA REKLĀMA