Labākais laiks iegūt mūžīgu un lētu Microsoft Office par 17€ un Windows 11 par 10€ no Keysoff

© Publicitātes foto

Neskatoties uz to, vai jūs uzlabojat savu datoru jaunam portatīvajam datoram vai sagatavojaties maksimālai funkcionalitātei skolā, darbā vai mājas birojā, piekļuve Microsoft Office un Windows bieži ir nepieciešamība, lai izdarītu jebko datorā šodien.

Lai gan MS Office un Windows var būt pārāk dārgi daudziem indivīdiem, lai tos ņemtu vērā, jūs varat iegūt šīs licences par pieņemamāko cenu Keysoff īpašajā izpārdošanā. Mūža piekļuve Microsoft Office Professional 2021 šobrīd ir izpārdošanā tikai par 27,95 € (parastā cena 299 €). Šīs 2021. gada versijas klasiskām programmām, piemēram, Word, Excel, Outlook un PowerPoint, ir pilnīgi aprīkotas, lai apmierinātu lielākās daļas lietotāju vajadzības. MS Office Professional 2019 arī ir pieejams par zemāko šī gada cenu - tikai 20,59 € (parastā cena 219 €) mūža lietošanai, kas ir lieliska izvēle tiem, kuriem ir ierobežots budžets. Visi šie pakalpojumi tiek nodrošināti ar mūža iegādi vienai darbvirsmas datora instalācijai, kā arī ar klientu atbalstu un jauninājumiem, kad tie ir pieejami.

Drošāks veids, kā iegūt darba atslēgu, lai aktivizētu Windows 10!

Būs lētāk iegādāties vairāk vairāku atslēgu iepakojumu!

Iegūstiet savu rentablu komplektu tūlīt! (Kupona kods "SKK62")

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

  • Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:

  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).

Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.

  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".

  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".

  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (izmantojot Paypal)

  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.

APMAKSĀTA REKLĀMA