Kartinga halle – izcila ideja, kurp aizvest bērnu izklaidēties Rīgā

© Foto: GUNSnLASERS.lv

Vislabākais, ko katrs vecāks var dot savam bērnam, ir kvalitatīvi kopā pavadīts laiks. Otra labākā dāvana – pozitīvas atmiņas, piedzīvojumi, pieredzes, prieks. Viens no veidiem, kā sarūpēt bērnam šo dāvanu, ir aizvest viņu izklaidēties vai nu uz atvases mīļāko vietu, vai kopā iepazīt kādu jaunu, aizraujošu izklaides iespēju. Kurp aizvest bērnu izklaidēties Rīgā? Kāpēc kartinga halle ir izcila ideja?

Vai kartings Rīgā ir drošs? Vai kartings cenas ziņā ir draudzīgs Tavam makam? Atbildes uz šiem jautājumiem lasi raksta turpinājumā!

Kartinga halle - izcila ideja

Lai cik feinas idejas būtu leļļu teātra, Rīgas motormuzeja, Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja, Rīgas pils vai krāšņā Kronvalda parka apmeklējums, katrs vecāks un ģimenes loceklis ļoti labi zina, ka bērniem visvairāk patīk tieši aktīvā izklaide. Galu galā, pat pieaugušajam ir gana grūti stundu nosēdēt vienā pozā un noturēt uzmanību, nemaz nerunājot par bērniem. Tāpēc izcila opcija, kā izklaidēt atvasi, ir kartings Rīgā.

Vai bērnu kartings ir drošs?

Bērniem drošs kartings Rīgā ir atrodams”GUNSnLASERS” Juglas izklaides parkā Mārkalnes ielā 10. Atšķirībā no daudzām citām aktīvās izklaides vietām, “GUNSnLASERS” kartinga halle piedāvā izbraucienus ar elektrokartingiem, kas ir drošs bērnu kartings vairāku iemeslu dēļ. Vairāk par katru no tiem lasi turpinājumā!



Foto: GUNSnLASERS.lv

1. Elektriskais kartings Rīgā ir drošs pret apdegumiem

Atšķirībā no benzīna kartingiem, kas darbojas ar iekšdedzes motora un benzīna palīdzību, procesa laikā uzkarstot detaļām, kam braucējs var nejauši pieskarties, elektriskais kartings Rīgā darbojas ar akumulatora palīdzību. Tas nozīmē, ka neviena braucamrīka detaļa neuzkarst, kas, savukārt, nozīmē, ka nav iespējams nejauši apdedzināties kā tas ir ar benzīna kartingiem.

2. Kartinga halle ir droša dzirdei

Benzīna kartingi motora darbības procesā rada lielu troksni. Iedomājies savu tuvāko kaimiņu, kurš karstas vasaras svētdienas rītā pl. 6:00 ir izlēmis ar trimmeri nopļaut zāli pagalmā tieši pie Taviem atvērtajiem logiem. Tikai trasē šādu trokšņotāju ir vesels lērums, turklāt tie ir skaļāki, jo kartingu motori ir jaudīgāki nekā trimmera motors - tā vien prasās pēc ausu aizbāžņiem, lai nepazaudētu dzirdi. Ar elektrokartingiem ir citādi. “GUNSnLASERS” kartinga halle ir droša dzirdei, jo elektriskais kartings Rīgā darbojas salīdzinoši klusi, tātad, nerada riskus dzirdes veselībai.

3. Kartinga halle ir droša plaušu veselībai

Turpinot benzīna un elektrisko braucamrīku salīdzinājumu, benzīna kartings motora darbības rezultātā, kad tiek sadedzināta degviela, izdala atgāzes - izplūdes gāzi, kuras sastāvā ir ne tikai oglekļa dioksīds un ūdens, bet arī tādas kaitīgas gāzes un vielas kā:

  • oglekļa monoksīds;

  • dažādi ogļūdeņraži;

  • aldehīdi;

  • benzapirēns (īpaši kaitīgs);

  • dažādi sēra oksīdi;

  • slāpekļa oksīdi;

  • svina oksīdi;

  • kvēpi;

  • mikroskopiskas cietās daļiņas.

Turpretī elektriskais bērnu kartings Rīgā neizdala absolūti neko! Līdz ar to - tas ir pavisam drošs elpošanas orgānu sistēmas veselībai;

4. Elektro kartings Rīgā ir drošs iesācējiem

Bērnu kartings, ko piedāvā “GUNSnLASERS” kartinga halle, ir drošs gan pieaugušiem, gan maziem stūrmaņiem - iesācējiem, jo šiem braucamrīkiem ir iespējams regulēt maksimālo braukšanas ātrumu. Tas ļauj pieredzējušiem kartingotājiem izbaudīt ātrumu līdz pat 80 km/h (40-80 km/h atkarībā no transporta līdzekļa modeļa; salīdzinājumā benzīna kartingiem - 130 km/h un vairāk), bet iesācējiem - drošu ātrumu (tipiski ap 10-13 km/h), vadoties pēc braucēja pieredzes un prasmēm. Tas nozīmē, ka pat atvasei, kam bērnu kartings ir kas pavisam jauns, šis piedzīvojums ir drošs.

5. Elektro kartings Rīgā ir drošs pret avārijām

Ņemot vērā faktu, ka elektrokartingi ir lēnāki nekā benzīna kartingi, “GUNSnLASERS” kartings Rīgā rada pavisam minimālu avāriju risku - teju 100% gadījumu ātrums nav pietiekami liels, lai rastos “kartingu sviestmaize” - situācija, kad kartingi uzbrauc viens uz otra. Turklāt Juglas kartinga halle ir iekārtota tā, ka trases malas ir nodrošinātas ar lietotām riepām, kas efektīvi mīkstina un amortizē triecienu, tāpēc, pat, ja gadās avarēt, tā būs viegla avārija bez nopietnām veselības problēmām.

6. Forši, profesionāli instruktori vienmēr ir līdzās

Lai stiprinātu Tavu sirdsmieru, vēl vari paturēt prātā, ka “GUNSnLASERS” kartinga halle vienmēr ir profesionāla, draudzīga un forša personāla pārraudzībā. Ja būs vajadzīgs, izstāstīs, iemācīs, kā braukt, kā vadīt un savaldīt kartingu, izglābs no situācijas, kad kartings ir sagriezies pretēji braukšanas virzienam, izvilks no riepu apmales un iedrošinās, lai bērnu kartings gan Tev, gan Tavai atvasei atmiņā paliek kā foršs piedzīvojums.

Kādus ieguvumus sniedz bērnu kartings?

Līdzīgi kā daudzas citas fiziskās aktivitātes, arī kartings Rīgā sniedz vairākus ieguvumus, sevišķi, ja izbraucienos dodas regulāri, procesa sākuma posmā aprunājoties ar kādu pieredzējušu cilvēku, kas palīdz apgūt pareizu kartinga vadīšanas manieri. Dažus no ieguvumiem, ko sniedz bērnu kartings, sīkāk iepazīsti turpinājumā!

1. Uzlabotas kognitīvās spējas

Kartinga halle ir vieta, kur mīt aizraujoši trases līkumi, azarts un sacensību gars. Tas nozīmē - arī ātrums un citi braucēji, kas, savukārt, nozīmē, ka ir jāspēj koncentrēties uz trasi un nākamo līkumu. Tajā pat laikā jāpiefiksē un pagrieziena izbraukšanas stratēģijai “jāpierēķina” arī citi braucēji, kurus ir ieinteresējis kartings Rīgā. Un vēl papildus tam arī ātri pieņemt un lēmumus un koriģēt stratēģiju, kā iespējami veikli izbraukt nākamo līkumu. Regulāri lietojot un trenējot koncentrēšanos, uzmanības noturību, “plašu redzi” (piefiksējot apkārtējos apstākļus un detaļas) un ātru lēmumu pieņemšanu, šīs prāta spējas efektīvi attīstās un palīdz pieņemt korektus lēmumus un adekvāti reaģēt neparedzētās situācijās arī tad, kad kartinga halle paliek aiz muguras.

2. Trenēts ķermenis (sevišķi rokas, mugura un vēders)

Kartings Rīgā palīdz bērniem trenēt ne tikai prātus, bet arī muskuļus, jo, lai arī “GUNSnLASERS” kartinga halle piedāvā salīdzinoši vieglus elektrokartingus, trases līkumos tomēr nākas saskarties ar pastiprinātu pretestību no stūres. Braucējam šī pretestība ir jāspēj “uzvarēt”, pretējā gadījumā pagriezienu neizdosies izbraukt vienā paņēmienā un kartinga halle stūrmani ar visu transporta līdzekli saņems savos gumijotajos apmaļu riepu apskāvienos. Regulāri “cīnoties” ar stūres pretestību, tiek efektīvi trenēti roku, muguras, sānu un vēdera muskuļi, stiprinot mazā braucēja ķermeni.

3. Labs garastāvoklis

Kartings Rīgā teju vai garantē labu garastāvokli. Kā visas fiziskās aktivitātes, kurās līdz ar muskuļu nodarbināšanu ir sastopams arī sacensību gars un uzvaras garša, arī bērnu kartings veicina laimes hormonu oksitocīna, dopamīna, serotonīna un endorfīnu pastiprinātu izdalīšanos asinīs. Tas nozīmē, ka kartings Rīgā spēj radīt labu garastāvokli pat tad, ja Tava atvase pa trasi vizinās lēni un nesteidzīgi.

Vēl pie ieguvumiem var pieskaitīt arī disciplīnas veicināšanu un jaunu, aizraujošu hobiju, kā arī stiprinātu emocionālo saikni starp Tevi un Tavu bērnu, atvasei redzot un jūtot, ka Tu viņu atbalsti, turi īkšķus un lepojies ar viņu.

Foto: GUNSnLASERS.lv

Cik draudzīgs ir bērnu kartings cenas ziņā?

Kartings cenas ziņā ir pat ļoti draudzīgs Tavam maciņam. “GUNSnLASERS” kartinga halle piedāvā demokrātisku maksu par izbraucieniem, bet, kad tiek izveidota kāda akcija (un šis izklaides parks savus klientus regulāri ar tām lutina), kartings cenas “nomet” līdz pavisam “garšīgai” summai. Gana bieži “GUNSnLASERS” kartings cenas padara sevišķi izdevīgas tieši kompānijas braucieniem 1+1, kas nozīmē, ka Tev ir iespēja ne tikai fanot par savu mazo braucēju no skatītāju rindām, bet arī vizināties trasē kopā ar viņu, spēlējot žiglāku un izaicinošāku “Sunīšu” variāciju. Plašāku informāciju par akcijām lasi šeit!

Savukārt, ja tuvojas Tava bērna klases ekskursija un tiek meklēti vecāki, kas varētu palīdzēt skolotājām pieskatīt skolēnus, izmanto šo iespēju, jo tad kartings cenas jomā kļūst vēl izdevīgāks. Vairāk informācijas par to meklē www.gunsnlasers.lv!

Piesaki bērna izbraucienu jau tūlīt!

“GUNSnLASERS” kartinga halle ir atvērta braucējiem kā darba dienās, tā brīvdienās, kā no rīta, tā pusdienā un vakarā. Bet, lai būtu drošs, ka Tavai atvasei būs pieejams brīvs kartings, pirms došanās uz Juglas izklaides parku, sazinies ar “GUNSnLASERS”, rakstot info@gunsnlasers.lv vai zvanot +371 2727 4646, un piesaki izbraucienu bērnam vai visai ģimenei jau šodien!

Foto: GUNSnLASERS.lv

Komercziņas

VR jeb virtuālās realitātes tehnoloģijas turpina strauji attīstīties, mainot mūsu izpratni par digitālo izklaidi, izglītību un pat darba vidi. Arvien vairāk uzņēmumu un patērētāju pievēršas jaunākajām tehnoloģijām, lai piedzīvotu virtuālo pasauli ar nebijušu reālismu un interaktivitāti

Svarīgākais