Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Komercziņas

Kā izvēlēties apģērbam atbilstošas kaklarotas? 5 vērtīgi padomi kaklarotas izvēlē

© GIVEN

Tu jau zini, ka modē galvenais ir zināt kas Tev patīk un mācēt to pareizi pasniegt. Kā mēdz teikt – mode mainās, bet gaume ir mūžīga. Šis princips attiecas uz pilnīgi visu modes sadaļu tavā dzīvē. Arī uz to, kā pareizi sakombinēt kaklarotas ar izvēlēto apģērbu.

Tomēr ir principi, kurus ievērojot Tu vienmēr izskatīsies kā modes pazinēja. Tāpēc ir vērts uzzināt - kā izvēlēties apģērba atbilstošas kaklarotas! Turpinājumā 5 padomi, ko ņemt vērā izvēloties kaklarotu.

1. Kaklarotas izvēli ietekmē apģērba kakla izgriezuma veids

Šis ir pirmais un svarīgākais kaklarotas un apģērba saskaņošanas kritērijs. Pie V veida izgriezuma piestāvēs V veida vai apļveida kaklarotas. Parotaļājies un piemēri dažādus variantus. Atkarībā no pasākuma, kurp dodies, pie šāda tipa izgriezuma varētu piestāvēt gan vienkārša kaklarota, gan arī kaklarota ar dārgakmeņiem. Pie krekliņa vai kleitas ar kailiem pleciem labi piestāvēs chokers tipa rotas.

2. Uz kādu pasākumu Tu dodies?

Ja dodies uz formālu pasākumu un izvēlies formālu apģērbu, Tev varētu derēt divi dažādi ceļi - vai nu neuzkrītošas, elegantas, minimālistiskas rotas, vai arī rota, kas pievērš uzmanību. Savukārt, dodoties uz neformālu pasākumu vai tikšanos ar draugiem, izvēlies pasākumam piemērotas, jautras, krāsainas rotas. Marie Claire iesaka veidu, kā pie brīvā stila apģērba kārtot kaklarotas slāņos, lai tās izskatītos gaumīgi.

3. Kāds būs apģērba tonis un citas rotas Tavā koptēlā?

Kaklarotu būtu vēlams saskaņot ar apģērba toņkārtu un citu rotu metālu un toņu gammu. Ja izvēlies mīļākos sudraba auskarus, tad, visticamāk, noderēs sudraba kaklarotas, ja zelta - tad zelta. Miksēt metālus un krāsas arī ir iespējams, bet tad patiešām jābūt lietpratējai!

4. Apģērba audums - smags vai viegls?

Liela nozīme koptēla izskatā, savietojot apģērbu ar rotām, ir tam, kāds ir Tava apģērba audums. Smagnējas rotas uz smalka auduma var radīt nepareizo sajūtu. Smagas, masīvas kaklarotas pašreiz ir modē, taču, ja tādas izvēlies, noteikti pārliecinies, kā tās saskan ar izvēlētā tērpa audumu!

5. Tavs koptēls - Tavi noteikumi!

GIVEN

Beigu beigās - katrs pats sava stila noteicējs, tāpēc, ja vēlies rotāties ar mīļāko kaklarotu un pārkāpt kādus stila principus - lai tā būtu. Nebaidies eksperimentēt, pārkāpt noteikumus un izvēlēties pati - kas piestāv un kas nepiestāv. Ja Tev ir kāda mīļākā kaklarota, noteikti ir simt un viens veids, kā to var iekombinēt gan klasiskos, gan drosmīgos koptēlos! Galvenais, lai Tu justos, ērti, droši un labi.

Kaklarotas, kurām jābūt katrā pilnvērtīgā garderobē

Noslēdzot šo īso stila padomu, atgādināsim vēl tikai vienu - ir kaklarotas, bez kurām neiztikt nevienai no mums. Tā ir klasika, kas vienmēr būs modē.

  • Pirmkārt - klasiska pērļu kaklarota. Svinīgā situācijā pērļu kaklarota gandrīz jebkuru kleitu padarīs šiku! Parūpējies, lai Tavā rotu lādītē tāda noteikti atrastos! Pērles vienkāršu koptēlu padara smalku, bet smalku koptēlu papildina un padara neatvairāmu. Nav būtiski - baltas, melnas, vai varbūt sārtas pērles - izvēlies tās, kas tuvākas Tavai sirdij.
  • Otrkārt - zelta ķēdīte. Zelta kaklarotas, tajā skaitā biezākas un plānākas ķēdītes, spēj piešķirt koptēlam vajadzīgo dzirksti, iemirdzoties blūzes, krekla vai kleitas dekoltē uz kakla līnijas. Ļoti masīva zelta ķēde Tavam koptēlam liks izskatīties robustam un smagnējam, bet ļoti smalka ķēdīte piešķir juteklisku skaistumu. Kā apgalvo Vogue, ja zelts nav Tavs metāls, arī sudraba ķēdīte noderēs.

Vai Tev jau ir savs juvelierizstrādājumu veikals?

GIVEN

Lai atrastu savas īstās un labākās kaklarotas, bieži nepieciešama palīdzība no malas. Ja gadījumā Tev vēl nav sava rotu eksperta, noteikti ieskaties GIVEN.

GIVEN juvelierizstrādājumu veikali ir atpazīstami ar savu plašo rotu klāstu un sirsnīgo attieksmi pret klientiem. Lai ko Tu meklētu, lai ko Tev vajadzētu, tas noteikti tur atradīsies - GIVEN interneta vai klātienes veikalos. Turklāt bonusā saņemsi patīkamu sarunu ar ekspertu, kas ieteiks Tev labāko. Ja nepieciešams, pāris minūšu laikā ir iespējams nokārtot dalīto maksājumu un rotu Rīgas robežās ar kurjeru saņemt jau nākošajā dienā! Protams, ātra piegāde būs arī jebkur citur Latvijā!

APMAKSĀTA PUBLIKĀCIJA