Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Komercziņas

Lietotas automašīnas plusi un mīnusi

© Publicitātes foto

Lietotām automašīnām ir savas priekšrocības un trūkumi. Pirms pieņem lēmumu, vai iegādāties jaunu vai lietotu automašīnu, ir vērts apsvērt abas iespējas. Šajā rakstā mēs aplūkosim lietotu automašīnu plusus un mīnusus, lai palīdzētu tev izdarīt pareizo izvēli.

Plusi:

1. Zemāka cena

Viena no lielākajām lietoto automašīnu priekšrocībām ir zemāka cena salīdzinājumā ar jaunajām automašīnām. Jaunās automašīnas strauji zaudē vērtību pirmajos gados pēc iegādes, taču lietoto automašīnu cena parasti paliek stabila.

2. Zemāka apdrošināšanas maksa

Apdrošināšanas uzņēmumi parasti piedāvā zemākas apdrošināšanas cenas lietotām automašīnām, jo to vērtība ir zemāka nekā jaunām automašīnām. Tas jums ļaus ietaupīt finansiālos līdzekļus ikmēneša izdevumos.

3. Modeļu daudzveidība

Publicitātes foto

Lietotu automašīnu tirgū ir pieejami dažādi modeļi, plašāks iespēju klāsts, tāpēc tev ir lielākas iespējas atrast automašīnu, kas atbilst tavām vajadzībām un, kurās ir funkcijas, kuras, iespējams, jaunajām automašīnām vairs nav pieejamas.



Mīnusi:

1. Nezināma/nepilnīga automašīnas vēsture

Iegādājoties lietotu automašīnu, bieži ir ierobežota piekļuve informācijai par tās vēsturi. Jums var nebūt pilnīgas informācijas par tās iepriekšējo apkopi, bojājumiem vai, piemēram, avārijas sekām.

2. Liela nobraukuma iespējamība

Publicitātes foto

Lietotām automašīnām parasti ir lielāks nobraukums salīdzinājumā ar jaunajām automašīnām, un tās varētu prasīt biežāku apkopi un remontu, kā arī lielākus finansiālus ieguldījumus. Patēriņa kredīts var būt piemērots risinājums ārkārtas situācijā. Mēs SMScredit.lv atgādinām - aizņemies atbildīgi, izvērtējot savu finansiālo situāciju un aizdevuma atmaksas iespējas.

3. Ierobežota garantija

Lietotām automašīnām parasti ir īsāka garantija vai arī garantijas nav nemaz. Tas nozīmē, ka tev būs lielāks finansiāls risks, ja tavai automašīnai būs nepieciešams neparedzēts remonts.

Pirms veiciet izvēli, rūpīgi izvērtējiet savas prioritātes un budžetu, lai atrastu automašīnu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām. Neatkarīgi no tā, vai izvēlēsieties jaunu vai lietotu automašīnu, atceries, ka regulāra apkope palīdzēs jūsu automašīnai kalpot ilgāk.

Ja vēlies uzzināt vairāk par to, kas jāņem vērā iegādājoties lietotu automašīnu, lasi SMScredit.lv bloga rakstu: Lietotas automašīnas iegādes pamatprincipi.

APMAKSĀTA REKLĀMA