Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Komercziņas

Kā palielināt ietaupījumu: iegādājieties zemo izmaksu programmatūras atslēgas Keysoff "Singles' Day Shopping Festival"

© Publicitātes foto

Vientuļu dienas jēdziens radās Ķīnā 1990. gadu sākumā kā neformāli svētki vientuļajiem, lai atzīmētu savu statusu. Datums tika izvēlēts, jo cipars 1 simbolizē vienu personu. Svētkiem pievērsta arvien lielāka uzmanība, jo jaunieši šajā dienā sāka rīkot pasākumus un ballītes, lai atzīmētu vientuļniekus. Šobrīd tā ir globāla iepirkšanās parādība, diena, kad tirgu pārpludina neticami piedāvājumi un nepārspējamas atlaides, radot paradīzi gudriem pircējiem

Nāciet un pievienojieties Keysoff Singles' Day Shopping Festival.Iegūstiet mūža Office 2021 Professional tikai par 26,11 €, un oriģinālā Windows 10 Pro cena ir 8,55 €. Turklāt ir arī ekonomiskāka iespēja iegādāties vairāku atslēgu pakotnes, piemēram, komplekta Office 2021 Pro un Windows 10 Pro cena ir 33,59 €. Cena vien pērkot Office 2021 jau ir 26.11€. Tātad šis ir lielisks piedāvājums! Keysoff piedāvā absolūti labākos piedāvājumus, kas neļauj tērēt ne santīma vairāk programmatūras atslēgām! Laiks ir ierobežots. Pērc agri un izbaudi!

Milzīga atlaižu zona! Grūti iedomāties!

Windows un Office pakotne ietaupa vairāk! Atlaides kods: VZK62

Iegādājieties vairāku atslēgu komplektu, lai baudītu lielākas atlaides!

50% ATLAIDE vairākām operētājsistēmām Windows OS un Office (atlaides kods: VZK50)

Skatīt vairāk>>

Ja jums nepieciešama papildu datorrīku programmatūra, Keysoff to arī jums piedāvās! Piemēram, rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai var iegādāties Keysoff.

Citi rīki, kas jūs varētu interesēt!

Atklājiet citus rīkus>>>

Vairumtirdzniecības cena liks jūsu žoklim atlaist! Absolūti lielisks piedāvājums!

Par Keysoff.com: 100% uzticams un drošs pirkums

Keysoff.com ir globāla vietne, kurā tiek pārdotas oriģinālas spēles un programmatūras atslēgas, kurā ir klienti no visas pasaules un kas nodrošina diennakts atbalstu, kā arī lieliskus piedāvājumus par visu mūsu programmatūras atslēgu klāstu. Iepērkoties vietnē Keysoff.com, varat būt pārliecināts, ka darīsit darījumus ar uzticamu zīmolu, kas pārdod tikai 100% oriģinālu programmatūru.

Kā maksāt, izmantojot PayPal/kredītkarti?

Jūs varat maksāt, izmantojot PayPal vai kredītkarti, izmantojot šādu metodi:

  • Dodieties uz norēķināšanās ekrānu un turpiniet kā viesis (vai izveidojiet kontu).

  • Cilnē “Payment Information” pēc noklusējuma tiks parādīta tikai opcija Cwalletco — noklikšķiniet uz Turpināt.

  • Izrakstīšanās ekrānā dodieties uz "Order Review" un noklikšķiniet uz "Place Order".

  • Noklikšķiniet uz "Choose a payment method" un pēc tam noklikšķiniet uz "Process Order".

  • Jums tiks parādīts ekrāns ar dažādām maksājumu iespējām, tagad varat izmantot Paypal vai kredītkarti (izmantojot Paypal)

  • Atslēgu piegāde var ilgt līdz 24 darba stundām.

Lieliska klientu apkalpošana

Vai jums ir kādi jautājumi? Nepieciešama palīdzība pirms vai pēc pasūtīšanas? Keysoff ir jūsu rīcībā. Keysoff.com lepojas ar lielisku klientu apkalpošanu saviem klientiem. Nosūtiet mums savus jautājumus pa e-pastu uz service@keysoff.com vietnē Keysoff.com, un viens no mūsu draudzīgajiem klientu atbalsta vadītājiem darīs visu, lai jums palīdzētu.

APMAKSĀTA REKLĀMA