Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Komercziņas

Keysoff: 90% ATLAIDE! Lifetime Office 2021 Pro, kas ir tikai 13,85 €!

© Publicitātes foto

Datora izmantošana darbam un rotaļām ir lieliski, taču neatkarīgi no tā, vai veicat pamatuzdevumus vai pārvaldāt savu biznesu, agrāk vai vēlāk jums būs nepieciešams produktivitātes komplekts, lai rakstītu, veiktu korektūru, veiktu dažus aprēķinus vai veidotu prezentācijas. Word, Excel un PowerPoint ir nozares standarti, taču maksāt 439,99 $, lai iegūtu Office Suits, lielākajai daļai no mums nav budžeta.

Kā būtu ar 26,25 €? Jums jāzina, ka Office 2021 Pro Plus Keysoff vasaras izpārdošanai nepieciešami tikai 26,25 €! Tik lielas atlaides varat baudīt tikai pakalpojumā Keysoff! Keysoff cena ir tikai neliela daļa no oficiālās vietnes cenas! Šis darījums bija spēkā pagājušā gada Melnajā piektdienā, un tā termiņš beidzās, taču tas ir atpakaļ uz ierobežotu laiku. Pārsteigums ir daudz vairāk. Ja jums ir jājaunina sistēma, tā ir īstā vieta. Windows 10 Pro tikai par 7,35 € ir budžetam draudzīgs produkts jums. Windows 10 Pro nodrošina visas Windows 10 Home funkcijas + jaudīgus pārvaldības rīkus un uzņēmuma līmeņa drošību. Un Windows 10 Pro var brīvi jaunināt uz Windows 11 Pro. Ar tik jaudīgām funkcijām un pieņemamām cenām nepalaidiet garām šo iespēju! Labvēlīga ir arī pretvīrusu programmatūra, rīks un tā tālāk! Iespēja palielināt savu produktivitāti ir klāt!

Milzīga atlaižu zona! Grūti iedomāties!

Windows un Office pakotne ietaupa vairāk! (Atlaides kods: VZK62)

Legādājieties vairāku atslēgu komplektu, lai baudītu lielākas atlaides!

50% ATLAIDE vairākām Windows OS un Office (atlaides kods: VZK50)

Skatīt vairāk>>

Ja jums nepieciešama papildu datorrīku programmatūra, Keysoff to arī jums piedāvās! Piemēram, rīkus un programmatūru sistēmas tīrīšanai, failu saspiešanai, attēlu rediģēšanai, sistēmas optimizācijai, produktivitātes birojam un pretvīrusu aizsardzībai var iegādāties Keysoff.

Ashampoo vienmēr ir bijis sinonīms augstas kvalitātes programmatūrai!

Citi rīki, kas jūs varētu interesēt!

Atklājiet citus rīkus>>>

Keysoff garantē, ka tā pārdotās licences ir 100% autentiskas un bez drošības problēmām. Licences, ko iegādājaties no Keysoff, neierobežo abonements, tāpēc Keysoff licences ir "uz mūžu", un jums ir neierobežota piekļuve: operētājsistēma tiks atjaunināta un atbalstīta tās darbības laikā. Instalēšanas un lietošanas laikā, ja jums ir kādi jautājumi, varat sazināties ar Keysoff 24/7 tehniskā atbalsta komandu Keysoff nodrošina mūža pēcpārdošanas pakalpojumus, tas ir, ja jums ir kādi jautājumi par šīs programmatūras lietošanu, lūdzu, sazinieties ar Keysoff. Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, vienlaikus pabeidzot datora jaunināšanu, izmantojot šo īpašo piedāvājumu!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss

Sazinieties ar Keysoff: service@keysoff.com