Pirmdiena, 20.maijs

redeem Salvis, Selva, Venta

arrow_right_alt Komercziņas

5 pirktākās bezvadu austiņas 2023. gadā

© Publicitātes foto/Shutterstock

Bezvadu austiņas ir laba izvēle, ja ikdienas gaitās esat iecienījuši klausīties mūziku vai kādus citus audio ierakstus un raidījumus. Jūs varat sportot, doties pastaigā un klausīties savu iecienīto mūziku un justies komfortabli, jo bezvadu austiņas ir praktiskas un tās netraucēs Jums nevienā mirklī.

Top bezvadu austiņu modeļi

JBL ir viens no vadošajiem un zināmākajiem bezvadu austiņu ražotājiem, kas piedāvā kvalitatīvas un dažādu krāsu austiņas. Piemēram, bezvadu austiņas JBL Tune 510 BT T510BTBL, kuras varat iegādāties visdažādākajās krāsās, lai pieskaņotu savam apģērbam vai sporta tērpam - melnas, zilas, baltas, rozā. Izvēloties šī ražotāja austiņas, Jums tiks nodrošināta jaudīga un skaidra skaņa, kas sniegs papildus baudījumu, klausoties Jūsu iemīļotāko mūziku. Uzlādētas JBL austiņas varat lietot pat līdz 40 h. Šī modeļa austiņas ir iecienījuši cilvēki, kas brīvajā laikā nodarbojas ar skriešanu un vēlas apvienot patīkamo ar lietderīgo.

Arī šī paša ražotāja JBL austiņu modelis JBL Tune 130NC TWS Black ir izsmalcināta un eleganta dizaina, ergonomiskas bezvadu austiņas. Ne mazāk svarīgi, ka JBL austiņas ir ūdens izturīgas un ar iespēju veikt zvanus, izmantojot līdz pat četriem mikrofoniem, lai apkārtejie trokšņi netraucētu sarunas laikā.

Par JBL produkcijas priekšrocībām vairāk varat izlasīt un uzzināt šajā ceļvedī.

Turpinot sarakstu ar pircēju visbiežāk izvēlētajām bezvadu austiņām, jāmin arī bezvadu austiņas Xiaomi Redmi Buds 3 Lite. Šīs bezvadu austiņas varēsiet lietot līdz pat 18 h, izmantot savienojumā ar bluetooth. Xiaomi Redmi Buds 3 Lite ir vieglas un mīkstas austiņas, kuras ir patīkami lietot gan atrodoties uz vietas, gan esot kustībā. Iegādajoties šīs austiņas, Jums būs iespēja izbaudīt ne tikai jau minētās priekšrocības, bet arī atbildēt uz ienākošajiem zvaniem, pārslēgt nākamo dziesmu un iegūt savā īpašumā stilīga dizaina austiņas.

Īsts elegantuma paraugs ir bezvadu austiņas Apple AirPods Pro 2nd gen. Klausieties mūziku, zvaniet un baudiet augsto skaņas kvalitāti, ko sniedz šī modeļa bezvadu austiņas. Īpaši izstrādātais ergonomiskais dizains ļauj Apple AirPods Pro austiņas nēsāt ilgu laiku un Jūs jutīsieties ērti. Pārnēsāšanai austiņas varat ievietot speciālā futrālī, lai tās nenoskrāpētos un nepazustu.

Ja no iepriekšminētajiem modeļiem nevarējāt veikt savu izvēli, tad iespējams, ka īstais variants ir bezvadu austiņas Apple AirPods with Charging Case. Austiņas raksturo moderns dizains, jaudīga baterija un ērta lietošana. Gluži kā Apple AirPods Pro austiņām, arī šī modeļa austiņām ir pārnēsāšanas futrālis, kas patiesībā ir nepieciešams ikvienām maza izmēra bezvadu austiņām, lai tās nepazustu un vienmēr būtu pa rokai.

Bezvadu austiņas ir labs pirkums un droša izvēle jebkuram, kurš vēlas brīvi kustēties, pārvietoties un turpināt klausīties iecienīto mūziku vai ierakstus, kā arī sarunāties pa tālruni. Svarīgi tas, ka bezvadu austiņas neierobežo Jūs kustībās un darbībā. Meklējiet informāciju par bezvadu austiņu iegādi šeit.

Kā arī aplūkojiet plašo un lielo bezvadu austiņu sortimentu, ko piedāvā e-veikals 220.lv (https://220.lv/lv/datortehnika/datoru-aksesuari/austinas ), kurš ir viens no lielākajiem un uzticamākajiem e-veikaliem Latvijā. Pirms bezvadu austiņu iegādes tiešsaistē, pārliecinieties, ka e-veikals ir uzticams un drošs, kā arī saņēmis pircēju vērtējumu un atsauksmes. Droša iepirkšanās e-vidē ir svarīga, lai Jūs kā pircējs būtu apmierināts gan ar saņemto preci, gan klientu apkalpošanas servisu.