Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Komercziņas

Latvijas Bērnu Namu Bērni: kopā izveidosim labāku pasauli!!!

© Publicitātes foto

Miljoniem bērnu šodien atrodas bērnu namos, un katram no viņiem ir savs stāsts, kuru vajag izdzirdēt. Vairums cilvēku gribētu palīdzēt un atbalstīt bērnus, bet vienkārši nezina, kā to varētu izdarīt. Tāpēc projekts angellatvija.lv ir tik svarīgs mums visiem. Mēs gribam jūs iepazīstināt ar savu iniciatīvu, pierādot, ka darīt labu ir vieglāk, nekā liekas.

Kas mēs esam?

Projekts angellatvija.lv ir orientēts uz palīdzības sniegšanu un bērnu aizsargāšanu, kas atrodas Bērnu namos Latvijas teritorijā. Mēs esam gatavi pielikt maksimumu pūļu, lai mainītu pašreizējo lietu stāvokli, palīdzot bērniem, kas nokļuvuši bērnu namā.

Mūsu galvenā prioritāte ir sniegt bērniem-bāreņiem psiholoģisko komfortu un cieņu, kuru ir pelnījis katrs bērns. Mēs akcentējam uzmanību uz to, ka pat vismazākais bērns ir personība. Viņam ir tiesības uz brīvību. Bērniem nav jānes atbildība par vecāku grēkiem, un viņi ir pelnījuši izredzes uz pilnvērtīgu laimīgu dzīvi; nav svarīgi, tā būs jaunā ģimenē vai bērnu nama sienās.

Mūsu komanda cenšas radīt mājīgu, patiešām ērtu atmosfēru, lai Bērnu nams pārstātu būt stresa radītājs. Mēs ņemam vērā bērna vecumu un viņa personīgo stāstu, sniedzot viņam rūpes un aizsardzību, kuras viņam trūka viņa paša ģimenē.

Kāpēc ir svarīgi palīdzēt bērniem no bērnu namiem?

Bērni no bērnu namiem jūt milzīgu spektru negatīvu emociju un baidās no viņiem apkārt esošās pasaules nosodījuma. Tas viss noved pie noslēgtības un iekšēja spiediena, kas ietekmē viņu adaptēšanos pieaugušo dzīvē. Tam bieži netiek veltīta pienācīga uzmanība, jo bērnu namu administrācija vairāk orientējas uz praktiskām un materiālām lietām, piemēram, tādām, kā ēdiena un apģērba nodrošināšana. Tas nav mazsvarīgi, taču bērni, kas pazaudējuši ģimeni, grib ne tikai sātīgas pusdienas, bet arī siltus apskāvienus.

Ar projektu angellatvija.lv mēs gribam sakārtot attiecības starp sociumu un bērnu namu bērniem, rādot praksē, ka mēs visi esam vienādi un esam pelnījuši labu attieksmi bez negatīvisma un bailēm. Mēs esam gatavi izstāstīt un uzklausīt katra stāstu un atrast palīdzības ceļu no esošās situācijas.

Uz ko ir vērsta mūsu palīdzība?

Projekta pamata mērķis un uzdevums ir vākt līdzekļus, lai palīdzētu Bērnu namu bērniem.

Līdzekļu izlietošanas mērķi:

  • Naudas vākšana bērniem ar smagām slimībām, lai sniegtu medicīnisko ārstēšanu.
  • Naudas vākšana bērniem, lai iegūtu jaunas, attīstošas rotaļlietas un pie pirmās nepieciešamības dabūtu jaunu apģērbu.
  • Naudas vākšana bērniem - bērnu namu audzēkņiem, lai viņiem būtu iespēja apmeklēt izbraukuma ekskursijas uz objektiem profesijas izvēlei kā audzināšanas darba sastāvdaļai.
  • Naudas vākšana bērniem, lai apmācītu un uztvertu valsts programmas, apgūstot svešvalodas, mācoties lasīt un rakstīt.

Kā pievienoties iniciatīvai?

Lai kļūtu par daļu no projekta angellatvija.lv, jums ir vajadzīgs draudzīgs noskaņojums un spēja uz empātiju. Tikai tā var sasniegt rezultātu, jo kopā mēs varam gāzt kalnus!

Lai finansētu projektu angellatvija.lv, nepieciešams veiks pirkumu ar SMS, nosūtot tekstu ar kodu: ANGEL041 uz numuru 1881.

Par atbildi jūs saņemsiet eņģeļa foto kā jūsu palīdzības simbolu. Ziedojumu summa sastādīs 1 euro. Mēs speciāli iztaisījām šo summu maksimāli pieejamu, lai varētu pievienots katrs, kas to vēlas. Tādejādi mēs arī uzsvērām, ka palīdzība nevar būt par mazu, pati velēšanās dot nozīmē ārkārtīgi daudz.

Palīdzot bērniem, jūs tuvināt katra mazuļa laimīgo nākotni, kurš ir saskāries ar smagiem dzīves pārbaudījumiem. Mūsu projekts neizmainīs visu kā uz burvju mājienu, bet tas var parādīt alternatīvu.

Ļoti drīz mēs izvietosim Bērnu namu bērnu aicinājumu sadaļā: “Mūsu Latvijas Bērnu žilbinošie smaidi”. Un tad jūs varēsiet ieraudzīt bērnu, kuriem mēs palīdzējām, laimīgos smaidus.

Esiet kopā ar mums un pievienojieties portāla angellatvija.lv projektam! Pasauli var iztaisīt labāku !

* * * * *

APMAKSĀTA REKLĀMA