Jaungada brīvdienās lielākajā daļā Rīgas viesnīcu visi numuriņi jau ir pārdoti

Jaungada brīvdienās lielākajā daļā Rīgas viesnīcu visi numuriņi jau ir pārdoti, savukārt Ziemassvētkos noslogojums ir daudz mazāks, apliecina aptaujāto viesnīcu pārstāvji.

Viesnīcu ķēdes "Radison Blu" pārstāve Dace Spudase aģentūrai BNS sacīja, ka brīvdienās no 31.decembra uz 1.janvāri visās ķēdes viesnīcās ir 100% noslogojums. "Uz jauno gadu visi numuriņi jau ir pārdoti, savukārt uz Ziemassvētkiem ir nedaudz klusāk, un noslogojums atšķiras starp dažādām ķēdes viesnīcām. Ziemassvētki nav tas laiks, kad cilvēki pēkšņi izdomā doties kaut kur svinēt, līdz ar to pieļaujam, ka liels numuriņu pieprasījums Ziemassvētku brīvdienām vairāk nebūs novērojams," pastāstīja Spudase.

"Clarion Collection Hotel Valdemars" pārstāve Liene Lagzdkalne aģentūrai BNS pavēstīja, ka šogad nav novērotas būtiskas pieprasījuma atšķirības, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem. "Uz jauno gadu mums ir 100% noslogojums, savukārt uz Ziemassvētkiem viesnīca ir ciet, un mēs dodamies atpūsties," klāstīja Lagzdkalne.

Pilnīgi visi viesnīcas numuriņi Jaungada nakti ir rezervēti arī "Avalon Hotel", kur tiek plānots liels pasākums šajā laikā, kā arī "Maritim Park Hotel Riga". Savukāt uz Ziemassvētkiem šajās viesnīcās vēl ir pieejami numuriņi.

Visi numuriņi Jaungada naktī nav aizņemti arī "Islande Hotel", aģentūru BNS informēja "Islande Hotel" pārstāve Anna Dubakina. "Uz Jauno gadu pašlaik ir 65% noslodze un uz Ziemassvētkiem vien nedaudz mazāk," teica Dubakina.

Jau vēstīts, ka Rīgā paviesojušos gan ārzemju, gan vietējo tūristu skaits šogad varētu sasniegt 1,5 miljonus.

Izklaide

Šo sestdien, 12. oktobrī, Kultūras nams “Atmoda” aicina uz jauno un mazpazīstamo grupu konkursa “Nemiera blice 2025” pirmo kārtu, kurā spēkiem mērosies grupas “Stranded Jenny”, “Kapu Svētki” un “Panikas Lēkme”.

Svarīgākais