Lāču aploka tuvumā zoodārzā ierīkos piknika vietu apmeklētājiem

Lāču aploka tuvumā Rīgas zooloģiskajā dārzā tiks ierīkota piknika vieta apmeklētājiem, bet zoodārza kazuāriem tiks radīta dubļu bedre, par sestdien gaidāmās talkas mērķiem aģentūrai BNS pavēstīja Rīgas zoodārza Informācijas un izglītības nodaļa.

Sestdien zoodārzā notiks talka, kuras lielākais notikums būs piknika vietas lapenes izveide un labiekārtošana ezermalā blakus lāču aplokiem.

Talkas laikā taps arī dubļu bedre kazuāriem, svaigs substrāta klājums ziemeļbriežiem, jauns iekārtojums ķirzakām un bruņrupučiem, lūšiem un pērtiķiem, lauvām un žirafēm, kā arī tiks veikti citi saimnieciski darbi skaistākai zooloģiskā dārza videi.

Talkā piedalīsies kompānijas "Latvijas Mobilais telefons" (LMT) 150 darbinieku, kompānija zoodārza labiekārtošanu atbalsta arī finansiāli.

Ideja par lielās talkas organizēšanu zoodārzā ir LMT darbinieku kopīga iniciatīva, atzīmējot uzņēmuma 20 gadu jubileju.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais