Februārī uz Ēģipti plānots tikai viens reiss, tūrisma kompānijas gatavas veikt evakuāciju

Februārī uz Ēģipti no Latvijas vēl plānots tikai viens lidmašīnas reiss, otrdien LNT raidījumā "900 sekundes" pavēstīja Tūrisma aģentūru asociācijas viceprezidents Konstantīns Paļgovs.

Vienlaikus viņš apliecināja, ka tūrisma kompānijas ir gatavas nepieciešamības gadījumā veikt evakuāciju no nemieru pārņemtās valsts, nodrošinot Latvijas tūristu atgriešanos mājās.

Tiem tūristiem, kas patlaban atrodas Ēģiptes kūrortos, vairs nav iespēju doties ekskursijās uz lielajām pilsētām, taču viņi joprojām var baudīt kūrortu piedāvātos labumus pludmalēs un viesnīcās.

Tūrisma aģentūru pārstāvis arī atzina, ka zaudējumi tūrisma kompānijām noteikti būs, taču cik lieli - vēl pāragri minēt.

Tūrisma kompānijas arī gatavo papildus programmas uz Kanāriju salām un citiem galamērķiem, lai piedāvātu alternatīvu tiem ceļotājiem, kuri bija ieplānojuši doties uz Ēģipti.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais