Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Tūrisms

VĒRTS APMEKLĒT: Tuvojas "Balttour 2019"

KAIMIŅU LABUMI. Ņemot vērā, ka pēdējo gadu laikā ir palielinājusies latviešu tūristu interese par atpūtu kaimiņvalstīs, izstādē Balttour 2019 piedalīsies īpaši daudz uzņēmumu no Igaunijas un Lietuvas. Kuršu kāpas (attēlā) apmeklējums joprojām ir viens no iecienītākajiem © Kęstutis VANAGAS

Viens no pavasara vēstnešiem ir tūrisma izstādes Balttour 2019 tuvošanās, kas šogad no 1. līdz 3. februārim notiks Ķīpsalā.

Šogad Balttour notiks jau 26. reizi, kā ierasts, tajā tūroperatori, tūrisma aģentūras un citi nozares uzņēmumi piedāvās izdevīgākos ceļojumus un aktīvās atpūtas galamērķus teju 200 valstīs. Trīs dienās Ķīpsalā apmeklētāji varēs iepazīt jaunus maršrutus un ceļojumu galamērķus, līksmot par pasaules kultūru dažādību, atklāt no jauna Latvijas reģionus un baudīt to viesmīlību, kā arī uzzināt par dažādu valstu tūrisma iespējām, iegādāties ceļojumus par labu cenu. «Izstādes dalībnieki piedāvās izdevīgus ceļojumus gan uz nemainīgi populārajiem galamērķiem - Turciju, Ēģipti, Spāniju, Grieķiju un citiem, gan piemērotus ceļojumus eksotiska piedzīvojuma cienītājiem - uz Kubu, Seišelu salām, Indonēziju, Taizemi vai Vjetnamu. Tūroperatori, kas darbojas Latvijā, piedāvā galamērķus teju 200 pasaules valstīs, tāpēc katrs Balttour 2019 apmeklētājs trīs dienu laikā Ķīpsalā noteikti atradīs savu ceļojumu,» stāsta Balttour projekta vadītājs Dainis Bricis. Ņemot vērā, ka pēdējo gadu laikā ir palielinājusies latviešu tūristu interese par atpūtu kaimiņvalstīs, šogad izstādē piedalīsies īpaši daudz uzņēmumu no Igaunijas un Lietuvas.

Kā ierasts, Balttour norisināsies divās zālēs, un hallē Atklāj pasauli! būs iespējams uzzināt par jaunākajiem tūrisma objektiem dažādās pasaules valstīs, izveidot savus maršrutus un gūt vērtīgus padomus veiksmīgākai ceļošanai. Savus labākos piedāvājumus prezentēs Latvijā lielākie tūrisma operatori un aģentūras. Savukārt hallē Apceļo Latviju! par tūrisma piedāvājumiem informēs visu Latvijas reģionu pārstāvji. Ceļotgribētāji varēs uzzināt ne tikai par jau esošajiem tūrisma objektiem reģionā, bet arī par jaunākajām pastaigu takām, skatu torņiem, muzejiem, aktīvās atpūtas iespējām, viesnīcām un viesu namiem, pilīm, muižām un daudz ko citu, katrs apmeklētājs varēs iepazīt Kurzemi, Zemgali, Latgali un Vidzemi no jauna, bet mājražotāju gadatirgū varēs nogaršot un iegādāties dažādu reģionu tradicionālos ēdienus un dzērienus.