Rīt "Arēnā Rīga" mācību gada atklāšanas svētki "Studentu paradīze"

Gaisā virmo vēl septembra smarža – Zinību mēnesis, tādēļ vēl pēdējā septembra piektdienā studenti pulcēsies, lai kopā ar mūziku, dejām un draugu satikšanos nosvinētu jaunā mācība gada sākšanos. Jau šo piektdien, 25. septembrī, no pulksten 21 „Arēnā Rīga” norisināsies grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki „Studentu paradīze”.

Tās atklāšanā piedalījies Latvijas Republikas Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kā arī augstskolu rektori.

Jauniešu priecēs vairāki muzikālie priekšnesumi, grupu un dziedātāju uzstāšanās, kā arī būs iespēja izkustēties mūzikas ritmos. Grupa “Instrumenti” uz "Studentu Paradīzes" centrālās skatuves sniegs savu vienīgo publisko koncertu Latvijā šoruden. "Instrumenti" uzstāsies savā plašākajā sastāvā un to skatuves komanda vien sastāvēs no 20 cilvēkiem. Līdz ar to ir gaidāms spilgts, vēl neredzēts un noteikti neaizmirstams šovs. Interesantus priekšnesumus gatavo arī citi mākslinieki un iespējams, ka būs arī kāds pirmatskaņojums.

Galvenie no kopumā 30 māksliniekiem, kas uzstāsies uz četrām dažādām “Studentu Paradīzes” skatuvēm, būs: Instrumenti, Aisha, Tumsa, Ivo Fomins, PeR, Dzels Vilks, Dziļā Nemaņā, Iedomu Spārni, DJ Deros, Crash, [Ex] da Bass, Kaspar Kondrat, Roberts Lejasmeijers, Kress. “Studentu Paradīzē” uzstāsies arī virkne Latvijā populārāko deju grupu un “FHM” gada studentes demonstrēs tieši “Studentu Paradīzes” apmeklētājiem sagatavotu šovu.

Izklaide

Visuresošais reperis Fiņķis izdevis dziesmu “Mūzas”, kas radīta kopā ar grupu “Polifauna”. Tas ir pirmais Fiņķa jaunais skaņdarbs, kas izdots kopš kopdarba ar Patrishu dziesmā “Raķešu zinātne”, kas jau 80. (!) nedēļu atrodas Latvijas straumētāko pašmāju dziesmu topa spicē.