Tatarinova paliek uzticīga Poliščukas teātrim

© publicitātes

Laikā, kad visi teātri Latvijā cits pēc cita sāk jauno sezonu, aktrise Karīna Tatarinova atklāj, ka, neskatoties uz paziņojumiem par Teātra observatorijas slēgšanu un režisores Gaļinas Poliščukas uzsākto politisko darbību, trupa joprojām turpina darbu pie izrādes, kas tika sākta pagājušajā sezonā.

"Mēs strādājam bez algas, un diemžēl mums ir jānodarbojas arī ar mārketingu un citām blakus lietām, tomēr Teātra observatorijai ir atbalstītāji, tāpēc, kamēr vien būs cerība, es palikšu uzticīga savam teātrim," stāsta viena no Teātra observatorijas spilgtākajām aktrisēm. Fakts, ka valsts teātrim ir liegusi līdzfinansējumu, viņā raisījis ļoti nepatīkamas pārdomas, tāpēc par atpūtu šovasar neizdevās padomāt. "Nesen divas nedēļas pavadīju Liepājā. Taču, kad galva pilna ar neatbildētiem jautājumiem, par atpūtu to nosaukt nevar. Nebija nedz noskaņojuma, nedz naudas, lai ceļotu ārpus Latvijas. Mēģināju atslēgties, braucot ar riteni un skrienot krosu gar jūru," viņa stāsta.

Uz jautājumu, vai arī Karīna neraugās politikas virzienā, viņa atbild noliedzoši: "Nē, bet, ja man piedāvā iespēju paust savu viedokli par nejēdzībām un problēmām, kas notiek Latvijā, un protestēt pret valdošo absurdu, tad es to daru un darīšu. Mana partija un politika ir teātris.

Svarīgākais