Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt P.S.Kultūra \ Grāmatu apskats

Dalies un iedvesmo arī citus!

© Publicitātes foto

Laura Krūmiņa-Zvaigzne ir radījusi brīnišķīgu uz patiesiem notikumiem balstītu pirmsskolas vecuma bērnu grāmatu “Pipara un Pērles piedzīvojumi. Sarkankrūtītis nepatikšanās”.

Grāmatas varoņi ir pavisam īsti un dzīvē sastopami četrkājaini sirdsdraugi Pipars un Pērle, kuri dodas glābšanas misijā. Stāsts ir par suņu, kaķu un putnu attiecībām kādā piemājas dārzā Cēsu pievārtē. Šī ir viena no retajām bērnu piedzīvojumu grāmatām, kas balstīta uz patiesiem notikumiem. Ģimenei tā ļaus pavadīt aizraujošu, kvalitatīvu un neaizmirstamu laiku kopā.

Grāmata ir radīta pašiem mazākajiem klausītājiem, kuriem patīk iemigt vecāku un vecvecāku stāstos, kā arī mazajiem lasītājiem, kuri sper pirmos patstāvīgos soļus grāmatu lasīšanā un pasaules izzināšanā (0-7 gadi).

Grāmatas cena: 12,75 eiro + piegādes izmaksas. Grāmata ir pieejama internetā, un to var iegādāties mājaslapā: www.pppiedzivojumi.lv vai rakstot uz e-pastu: pppiedzivojumi@gmail.com.

Jums ir iespēja būt sociāli atbildīgiem un atbalstīt suņu dāmu Pērli, kura par katru pārdoto grāmatu ziedos divus eiro Cēsu dzīvnieku patversmei “Lācīši” - vietai, kurā satika savus mūža sirdsdraugus.


--