Valmierā ar koncertprogrammu viesosies ansambļi no Gruzijas

Piektdien, 22.jūnijā, plkst.21.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra ar koncertprogrammu uzstāsies ansambļi no Gruzijas. Skatītājus ar savu sniegumu priecēs vokāli instrumentālais ansamblis "Kvetera", gruzīnu nacionālo deju ansamblis "Chrakara" un moderno un balles deju ansamblis "Impresija". Koncerta garums būs pusotra stunda, un tā ietvaros mākslinieki skatītājus priecēs ar vairāk nekā 20 dažādām dejām un dziesmām.

Vokāli instrumentālais ansamblis "Kvetera" darbojas kopš 1998.gada, turklāt grupa ir Gruzijas un reģionālo festivālu diplomu ieguvēja. Ansambļa vadītājs - Tengizs Džangirashvili.

Gruzīnu nacionālo deju ansamblis "Chrakara" ir Gruzijas un reģionālo festivālu zelta medaļu un diplomu ieguvējs. Ansambļa vadītājs - Karlo Bordzikashvili.

Savukārt moderno un balles deju ansamblis "Impresija" dibināts 2001.gadā, un tas ir Gruzijas reģionālo sacensību Grand Prix ieguvējs (no 2003.gada līdz 2009.gadam). Ansambļa vadītājs - Giorgi Sehniaidze.

Izklaide

17. un 18.septembrī "Kultūrtelpā Auss" norisinājās "Izdevniecības MicRec" organizētā pirmā "Maestro Songwriting Camp" dziesmu rakstīšanas nometne, kuru apmeklēja arī tās patrons Maestro Raimonds Pauls.

Svarīgākais