Turpinās Rotko mākslas centra rekonstrukcijas darbi

Daugavpils pilsētas dome paralēli citiem Artilērijas arsenāla rekonstrukcijas projektiem turpina projekta „Daugavpils Rotko mākslas centra ēkas rekonstrukcija un pieguļošās teritorijas labiekārtošana” ieviešanu.

Projekta mērķis ir veicināt unikāla valsts nozīmes pilsētbūvniecības pieminekļa – Daugavpils cietokšņa kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu un attīstību, rekonstruējot Artilērijas Arsenāla ēku un labiekārtojot teritoriju Daugavpils Rotko mākslas centra darbībai.

Projekta darbības: 1.Tehniskās dokumentācijas sagatavošana; 2.Ēkas rekonstrukcijas darbi; 3. Teritorijas labiekārtošanas darbi; 4.Būvuzraudzība ; 5.Autoruzraudzība; 6.Projekta publicitāte.

Ēkas rekonstrukcijas darbi šajā būvniecības kārtā ietver sevī iekštelpu rekonstrukciju un restaurācijas darbus, inženierkomunikāciju un drošības sistēmu izbūvi. Būvniecības darbus veic „SIA Ditton Būve”.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais