Turaidas muzejrezervātā iespējams ziedot organizācijai „Aicinājums Tev”

Turaidas muzejrezervāts atsaucies biedrības „Aicinājums Tev” sadarbības aicinājumam, tāpēc, sākot ar jūniju visu vasaru muzeja apmeklētāju centrā, ir iespējams ziedot nevalstiskajai organizācijai „Aicinājums Tev”, kurā apvienojušies Siguldas novada cilvēki ar dažāda veida invaliditātes izpausmes formām, viņu ģimenes locekļi, draugi un atbalstītāji.

Organizācijas mērķis ir veicināt visa vecuma cilvēku ar invaliditāti integrāciju sabiedrībā, lai uzlabotu šo cilvēku dzīves kvalitāti sociālā, garīgā, informācijas, izglītības un nodarbinātības jomā.

Ziedojuma mērķis ir atbalstīt biedrības darbību Siguldas novadā. Visi ienākumi tiks ziedoti labdarībai, lai finansētu dažādus palīdzības projektus un centra aktivitātes, Siguldas novada cilvēku ar invaliditāti atbalstam. Ikviens ziedojums tiks novērtēts, bet, sākot no 3.00 latu ziedojuma, ziedotāji saņems pateicības dāvanu – maisiņu ar Siguldas novada simboliku.

Turaidas muzejrezervātā vasaras sezonā ir atvērtas vairāk kā 35 ekspozīcijas, kas vēsta par Turaidas vēsturiskā centra notikumiem Latvijas un Eiropas vēstures kontekstā. Šogad sagatavota arī karte ar iezīmētu maršrutu cilvēkiem ar kustību traucējumiem, kurā atspoguļots ceļš pa teritoriju un apskatāmie objekti, kuros var iekļūt cilvēki ratiņkrēslos.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais