Liepājas teātris gatavojas šīs sezonas pirmizrādei

Lai gan Liepājas teātris 103. sezonu atklāja jau 11. septembrī, pirmais šīs sezonas jauniestudējums vēl tikai top. Pašlaik teātrī notiek intensīvi mēģinājumi Patrika Mārbera lugas "Closer" iestudējumam "Vēl tuvāk" Kārļa Krūmiņa režijā.

Kārlis Krūmiņš absolvējis Māras Ķimeles vadīto režijas kursu Latvijas Kultūras akadēmijā. "Vēl tuvāk" ir viņa pirmais iestudējums pēc akadēmijas beigšanas. Darbojas kā aktieris neatkarīgos projektos, kā arī par Noliņa lomu Māras Ķimeles iestudējumā "Indrāni" Valmieras Drāmas teātrī nominēts Spēlmaņu nakts balvai 2008./2009.gada sezonā kā gada spilgtākā debija.

"Vēl tuvāk" ir stāsts par diviem vīriešiem un divām sievietēm, un viņu attiecību līkločiem. Tas ir stāsts par četriem cilvēkiem, kuri izmisīgi vēlas mīlēt un būt mīlēti.

Režisors jautā: ko mūsdienu cilvēkam nozīmē mīlestība? Sekss? Bauda? Kas vispār ir mīlestība, un kas vispār ir mūsdienu cilvēks?

Izklaide

VEF Kultūras pilī 20. oktobrī ar īpašu koncertu viesosies savulaik megaslavenais dāņu elektroniskās mūzikas duets “Laid Back” – Tims Štāls (vokāls, taustiņi, bass, bungas) un Džons Guldbergs (vokāls, ģitāra, bass). Ja nu kādam šīs grupas vārds pagaisis no atmiņas, tad tādus gabalus kā “Bakerman” un it īpaši “Sunshine Reggae” laikam jau nu zinās visi.