ZZ Top ģitārists uz uzstāšanos dodas ar metro

Grupas ZZ Top ģitārists Billijs Gibonss ir atklājis, ka uz koncertu Londonas Vemblija stadionā izvēlējies rokerim netipisku transporta veidu -- viņš uz turieni braucis ar metro. Viņš dabūjis izbaudīt teju vai visus Londonas sabiedriskā transporta jaukumus -- lai arī transporta darbinieki šoreiz nav streikojuši, metro toties salūzis.

Intervijā BBC mūziķis stāstīja, ka, tā kā viņš ir kaislīgs tūrists, nolēmis izmēģināt arī sabiedrisko transportu. „Kāds man teica, ka tā nav slikta ideja, jo Londona nav pazīstama ar to, ka tajā būtu viegli nokļūt no punkta A uz punktu B,” teica B. Gibonss.

Brauciena laikā atradušies cilvēki, kuri viņu atpazinuši, kas nav pārsteidzoši, jo šo pašu transporta veidu nokļūšanai stadionā bija izvēlējušies arī daudzi koncerta apmeklētāji. Pēc metro salūšanas pasažieri pārsēdušies autobusā un nonākuši stadionā.

Vaicāts, vai viņš arī turpmāk domā izmantot sabiedrisko transportu, lai brauktu uz koncertu vietām, ģitārists atbildēja: „Varētu gan. Es savus partnerus apsteidzu par 45 minūtēm.”

B. Gibonss ir pazīstams, ar saviem ģitāru rifiem tādās dziesmās kā Gimme All Your Lovin’ un Sharp Dressed Man.

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais